duminică, iunie 01, 2008

Life: Dupa primul tur

Am fost la vot in cele din urma, desi m-a batut gandul la un moment dat sa abandonez ideea. Poate fi o aventura cautarea sectiei de votare atunci cand nu locuiesti la adresa din buletin. Ma rog, m-a descurcat mai bine dcecat ma asteptam. La gasirea sectiei.

Mi s-a parut intriganta, dupa rezultatele din exit-poll, situatia de la Sectorul 3. Cele 84 de procente castigate de Liviu Negoita spun ceva (de bine) despre cel care a pastorit sectorul timp de 4 ani. Ca omul isi merita postul de primar. Prezenta scazuta la vot in acest sector insa - cea mai mica din Bucuresti - ma face insa sa cred ca locuitorii sai nu il merita pe Negoita.

Ma asteptam sincer sa vad un record se participare pentru aceasta Primarie. Ceea ce s-a intamplat imi arata ca multora inca le place doar sa primeasca.

Alta chestiune ce mi s-a parut interesanta este cea legata de absenta unui talk show pe Pro TV la final de tur. Practic in acest moment Antena 3 spulbera tot pe segmentul sau orar. Pe Pro TV este sau a fost filmul Cliffhanger.

Era o vreme in care Pro TV dadea tonul in mijlocul celor mai importante evenimente. Nu inteleg de ce au renuntat sa fie un reper.

Etichete: ,

6 Comments:

Blogger Carina said...

Gasirea sectiei de votare poate fi o aventura si daca locuiesti la adresa din buletin. Anul asta avem multe de votat, poate invat si eu drumul.

Prezenta la vot a fost foarte scazuta in toata tara si din pacate era de asteptat sa fie asa...

9:03 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Si eu stau in 3 si m-am dus sa votez. Macar din respect pentru Negoita pentru ca, spre deosebire de altii, el s-a apucat de treaba imediat ce a castigat acum 4 ani si a continuat pana acum. Am auzit insa un comentariu-surpriza de la un prieten zilele trecute: nu ma duc sa votez caci oricum iese Negoita din primul tur. Omul era chiar fericit cu primarul dar pur si simplu a considerat ca ies altii care oricum voteaza cu el. Probabil ca astfel se explica faptul ca la 3 s-a votat cel mai putin.

10:44 a.m.  
Anonymous Anonim said...

L-am votat pe Negoita la 3 si am dat buletine albe la Capitala. N-am urmarit de loc campania si am zis sa nu votez in necunostinta de cauza. Dar Negoita si consilierii de la 3 chiar merita inca un mandat. Chestia cu "ma duc degeaba la vot ca tot el iese" mi se pare plauzibila.

11:26 a.m.  
Anonymous Anonim said...

E greu sa le zici oamnenilor sa mearga la vot cand tu nu ai buletin de Bucuresti (si nici pana in Valcea nu te duci pentru un primar care oricum nu te pastoreste...), dar cred ac e important sa te duci, mai ales daca ti-ai pierdut deja timpul urmarind stirile electorale si emisiunile de tot felul din campanie.
Scuze de genul "n-ai pe cine" sau "tot aia sunt" nu te scuza de statul acasa. In viata trebuie sa faci alegeri de tot felul si de cele mai multe ori alegerile tale seamana cu alegerea unui primar :D
Plus ca nici nu mai ai dreptul "moral" de a te plange ca "alesii" nu-si fac treaba. Pentru ca nu sunt alesii "tai"...

12:05 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Acasa a avut Inima de tigan .... daca tot e sa vorbim de "spulberari" :D si apropo ... vezi ca a batut inclusiv sambata... si doar juca nationala.

Cat despre cetatenii care nu-si merita primarul .... e de discutat macar statistic ... caci premisa ca "demobilizatii" aveau alte optiuni e cel putin la fel de puternica cu "asa ar fi votat si ei"

3:48 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Viata secreta a primarului Andrei Chiliman




In afara relatiilor mai mult decat amabile cu fosta securitate, trecand prin cercul exclusivist de afaceri la limita legii a grupului Tariceanu – Dinu Patriciu, adaugand implicarea in afaceri imobiliare precum si relatiile oneroase cu Omar Hayssam, Chiliman, care se doreste primul gospodar al sectorului 1 pentru inca patru ani are o pasiune ascunsa: jocul de carti, la mize mari, in cercuri inchise si, evident, in locatii ascunse.
Andrei Chiliman joaca poker la mize uluitoare cu Sebastian Vladescu, om politic liberal, fost ministru de finante si cu actualul primar liberal al orasului Sinaia, la Cabana schiorilor din localitate, unde nu este inscris in mod legal niciun cazinou.
Sebastian Vladescu este cunoscut in cercurile de poker inca dinainte de 1989, cand juca la hotelul Bulevard, din Capitala.
Primarul Chiliman a frecventat cercurile inchise de poker de la restaurantul Velvet, unde a jucat cu Gigi si Ion Becali, dar si cu Florin Parvu, zis Florin Chinezu, om de afaceri mai mult decat dubios, care se afla in spatele firmei Autovit.

http://primariasectorului1.blog.com

10:41 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home