luni, iunie 23, 2008

Life: Booq - impresii finale

De o luna ma plimb cam peste tot cu un rucsac marca booq, fiind unul dintre participantii inclusi intr-o campanie prilejuita de lansarea brandului in Romania.

Cum am mai spus, am ales modelul Boa XM, ideal pentru un MacBook Pro 15". Din pacate, l-am putut testa doar pe un iBook 12", deci nu am simtit "ce poate" la acomodarea laptop-ului. Inainte de acesta am avut un rucsac decent, luat de la Domo, foarte bun de altfel, dar nu la fel de compact.

Cu plus
  • design - cred ca arata cel mai bine din oferta booq de pe piata noastra.
  • compact - daca te apuci si numeri buzunarele, te vei intreba cate lucruri pot intra in el. Cu toate acestea, nu cred ca si-ar pierde aerul "compact".
  • calitate - foarte bune materialele si mai ales senzatia de durabil pe care ti-o lasa.
  • valoare adaugata - mi se pare genial serviciul TerraLinq, un serviciu online care permite posesorilor de genti booq model 2008 sa isi inregistreze ID-ul unic al gentii impreuna cu datele proprii de contact. Asta in caz ca raman fara geanta.
  • garantia - nu sunt genul care sa strice lucruri, dar am avut parte de mici ghinioane cu divere lucruri, asa ca apreciez o garantie de cursa lunga, in cazul acesta de 2 ani.
Cu minus
  • culoarea la interior - portocaliul de la interior poate parea putin ciudat la inceput.
  • buzunare - foarte multe compartimente si buzunare. Prea multe pentru gustul meu. Eu deschid si bag. Niciodata nu il desfac sa il aranjez. La un moment dat m-am enervat ca nu gaseam ceva in el.
  • legaturi - are niste legaturi de siguranta de care as fi vrut sa scap. Am reusit sa scot doar una.
  • greutate - mi se pare un pic cam greu (1,48 kg) sau poate am doar eu asteptari mari acum cand toate lucrurile scad in greutate si sunt slim.
Concluzie: Recomand booq celor care cauta calitate si rezistenta, dar si eleganta, cel putin pe modelul meu. La urmatorul meu laptop - care va fi un MacBook Pro 15" - voi vedea daca am facut intr-adevar o alegere buna. Oricum, urmatorul rucsac va fi mai minimalist si neaparat slim. Dar poate atunci nu se va mai fi vorba de un rucsac!

PROMOTIE: Timp de o saptamana, din 23 in 29 iunie clientii care utilizeaza codul de promotie "manafu" la achizitia unei genti booq beneficiaza de un discount de 5% la oricare din partenerii booq din Romania. Magazinele partenere le gasiti aici.

Etichete: , ,

3 Comments:

Anonymous ipo said...

Rucsacul respectiv costa mai mult de jumate din cat face laptopul meu :)

10:21 a.m.  
Blogger Cristian said...

@ipo

Exista un holster ('teaca') pentru iPhone de la Louis Vuitton care costa de 3 ori mai mult decat gadget-ul in sine!

La urma urmei e o chestiune de alegere personala, nu?

10:33 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Şi în caz că rămâi fără geantă, se duc cei de la Booq să caute hoţul şi să ţi-o recupereze? :)) Cât de practic ar fi în Rromânia serviciul TerraLinq, ţinând cont că nu toţi recuperează lucrurile găsite, darămite furate?

6:53 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home