duminică, iunie 29, 2008

Blogs: Intalniri cu bloggeri

Am fost implicat anul acesta in trei intalniri de companie la care au fost invitati in principal bloggeri. Apoi se intampla sa primesc din ce in ca mai multe invitatii la diverse evenimente de presa, in calitate de blogger. Nu in ultimul rand, am fost intrebat: Cum stim ce bloggeri sunt interesati sa vina la un eveniment? (companii). De unde aflu si eu cand sunt aceste intalniri? (bloggeri).

In acest context am lansat un mic experiment. E vorba de o pagina in care bloggerii interesati sa vina la evenimente isi pot declara intentia. E o pagina simpla care expira de la sine in 60 de zile si nu colecteaza adrese de e-mail. Deci nu ar trebui sa ne facem griji de partea aceasta.

Hai sa vedem daca asa ajung mai multi bloggeri la evenimente!

Etichete: , ,

7 Comments:

Blogger Fluture said...

Mda, ca departamentele lor de PR sunt atat de imbecile incat nu pot trimite 100 de invitatii la top bloggeri... trebuie sa le dai tu mura-n gura:-)

1:36 p.m.  
Blogger Cristian said...

@bogdan

nu poti sa arunci 100 de invitati asa cum spui tu! risti sa fii atacat pentru spam pe bloguri si ignorat de cei neinteresati.

cred ca e mai important sa iti selectezi audienta, nu crezi?

si apoi sa vezi daca e interesata de asemenea evenimente.

1:48 p.m.  
Blogger Fluture said...

Cristian, daca tu vrei sa oferi un serviciu PE BANI pentru departamentele de PR din firme, inteleg demersul.

Daca insa vrei sa faci ceva "pro bono" pentru departamentele de PR ale acelorasi firme, nu inteleg demersul. De fapt, nu ca nu-l inteleg, dar nu vad de ce trebuie sa le faci lor un serviciu care nu aduce nici un contra-serviciu celorlalti implicati (adica bloggerilor). Pentru ca, in stadiul asta, nu vad interesul personal al bloggerilor in a participa la astfel de evenimente... Decat daca primesc chestii free si se bucura:-)

3:47 p.m.  
Blogger Cristian said...

nu cred ca e bevoie de un astfel de serviciu.

exista un interes din partea bloggerilor, asta era si ideea!

si sa stii ca nu se bucura ca primesc chestii free asa cum crezi tu.

8:49 p.m.  
Blogger Cristian said...

@bogdan

Am vazut acum ca exista deja 12 bloguri inscrise. deci interes ar fi...

9:17 p.m.  
Blogger Fluture said...

Cristian, nu am zis ca nu exista interes. Am zis doar ca faci tu munca celor de la PR:-) Gratis.

Nu zic ca TOTI blogerii se bucura la chestii "free", dar eu vorbeam de cei mai mici, esalonul doi ca sa zic asa... Cred ca s-ar bucura enorm daca le-ar da cineva un rucsac. Bineinteles ca tu sau Zoso n-o sa va bucurati la el, pentru ca voi puteti sa vi-l cumparati daca vreti, dar ei...

9:26 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Ai dreptate, Bogdane. Mai mult, bloggerii din "eşalonul celor mici" de multe ori se bucură doar de simplul fapt că au fost la o întâlnire cu bloggerii mari pe care i-au cunoscut şi cu care au avut norocul să bea o bere sau o cola. La rucsacuri şi alte din astea, ei nici nu visează :).

8:02 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home