sâmbătă, mai 10, 2008

Gadgets: Unde se mai lanseaza iPhone

De la conferinta Vodafone de saptamana trecuta anuntam pe Twitter parteneriatul intre Apple si operatorul de telefonie pe 10 piete internationale.

Blogul Apple 2.0 al Fortune ne arata unde pe harta lumii iPhone va intra in aceasta vara. O sa ajunga si in Cehia si Turcia (via Vodafone). Se zvoneste ca si in Polonia.

Romania este alaturi de Rusia, China, Japonia si Coreea printre tarile despre care nu se stie nimic (de intrarea iPhone). Macar suntem intr-o companie selecta. :-)

Si se pare ca iPhone 3G va fi lansat pe la jumatatea lunii iunie.

p r o m o
Noi evenimente Evensys: Retail Innovation Conference; Toolbox | Non-TV Advertising; Idea Forum; Search Engine Marketing Seminar

Etichete: , , , ,

2 Comments:

Blogger Dan Mihu said...

Ar trebui facuta o distinctie, cred eu.
Japonia si Coreea sunt mult in fata la capitolul terminale mobile (si retele+servicii). Aparatele lor sunt cu cativa ani buni inaintea alor noastre. iPhone-ul, in afara de cateva gimmick-uri de design, nu i-ar da pe spate.
In Rusia si Romania probabil ca iPhone-ul a patruns deja piratat - ca doar avem traditie in acest sens - intr-o proportie prea mare ca sa mai fie interesant pentru operatori.

1:05 p.m.  
Anonymous Anonim said...

De exemplu astea...

12:52 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home