sâmbătă, mai 24, 2008

Advertising: Fotbal intrerupt de Internet


La un meci de fotbal cu tribunele aproape goale, o domnisoara imbracata sumar intra pe teren, ridicand un banner mai mult spre jucatori si poate catre cei care priveau meciul acasa la televizor. Pe o fata a bannerului scria "Dani, vino acasa dupa meci", iar pe cealalta era trecuta adresa www.spunecufotbal.ro.

Acum ma intreb cati au reusit sa vada ce scria pe banner, cine au fost complicii actiunii si daca domnisoara a fost luata cu duba Politiei, cum sugera unul dintre comentatori. Si ar mai fi ceva de spus agentiei, ca sa stie data viitoare sa se fereasca.

Oricum o idee noua, ceva care scoate din calup publicitatea.

UPDATE: Domnisoara a fost amendata cu 1.000 de RON si a primit 2 ani interdictie pe stadioanele din Romania. Detalii aici.

VIA ZOSO

Etichete: ,

5 Comments:

Anonymous Anonim said...

legea 4/2008 privind prevenirea si combaterea violentei in sport:
Art. 20.- Spectatorilor le este interzis:
l)sa patrunda pe suprafata de joc, cu exceptia cazurilor de forta majora;
Art. 22.- Savarsirea, de catre spectatori sau de catre oficiali, in incinta bazei sau a arenei sportive, a faptelor prevazute la art. 20 constituie contraventii, daca nu s-au produs vatamari ale integritatii corporale sau ale sanatatii ori pagube materiale, si se sanctioneaza dupa cum urmeaza:
e)cu amenda de la 1.000 lei la 3.000 lei sau prestarea a 150-300 ore de activitati in folosul comunitatii, precum si cu sanctiunea contraventionala complementara de interzicere a accesului la competitiile si jocurile sportive de genul celor la care acestia au savarsit fapta pe o perioada de 2 ani, fapta prevazuta la art. 20 lit. l).

2:57 a.m.  
Anonymous Anonim said...

http://primariasectorului1.blog.com/

11:37 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Frumoasa ideea oricum.
Efectul a fost o publititate pentru un pret de 10-30 milioane de lei vechi, ceea ce nu e mult deloc, avand in vedere ca meciul era televizat.
Plus de asta, domnisoara poate a scapat si de amanda, pentru ca era dragutza, nu?

5:53 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Ca idee de viral cred ca a fost un real succes. Stirea a fost preluata rapid de bloggeri (poza cu domnisoara la fel) si foarte multi si-au dorit sa afle adresa site-ului si probabil l-au si vizitat (eu recunosc ca am facut-o).

10:08 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Nimeni a reusit sa vada ce scria pe banner, doar costumui ei negru. Dar de ce sa nu vina Dani acasa?

11:20 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home