vineri, aprilie 11, 2008

Blogs: Cati cititori au blogurile?

Mugur incearca sa estimeze cati oameni citesc bloguri in Romania. El zice ca ar fi 300.000. Evident e o estimare la feeling, ca sa spun asa. Eu sunt mai optimist, as spune ca vreo 500.000 au aterizat macar o data pe un blog.

Stie cineva de vreo statistica ajutatoare sau cum am putea sa estimam mai bine?

Etichete:

5 Comments:

Anonymous Anonim said...

Nu cred in estimari la feeling :)

Plus ca unicii aia presupun ca sunt duplicati rau de tot. In general cine citeste bloguri urmareste simultan mai multe bloguri.

Eu unul am in reader 65 de feeds ale blogurilor pe care le urmaresc.

Oricum, o intrebare interesanta.

7:38 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Eu am aproape 40 de cititori. :) Multi tare nu?

11:44 a.m.  
Blogger A.Faith said...

una sunt cititorii şi alta sunt vizitatorii. aşa scuză-mă, sunt o groază care prin diverse metode ajung la 30.000 de unici pe zi (ar trebui să spun pe o singură zi, o dată la nu ştiu cât timp). asta nu înseamnă că reuşesc să se menţină şi să aibă cititori fideli într-un număr tot atât de mare. consider că numărul cititorilor de bloguri este numărul de bloggeri + 20-30%.

2:24 p.m.  
Anonymous Anonim said...

mai nu stiu cam cati sunt dar stiu ca in ro sunt mult mai putin decat in alte tari. la noi blogurile sunt inca privite ca ceva ce numerita citit..:(

5:11 p.m.  
Blogger A.Faith said...

manafu, am scris şi eu o mică însemnare despre chestia asta, susţinând ideea majoritatea cititorilor de blogguri sunt de fapt bloggeri. am deschis şi un sondaj de opinie. cred că ar trebui făcut la fel şi pe un blog mai mare, de referinţă, cu mai mulţi cititori. my humble opinion.

6:07 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home