marți, martie 04, 2008

Trends: Lansare cu torrente

Nine Inch Nails si-au lansat cel mai recent album pe Pirate Bay. Repet pe Pirate Bay, site-ul atat de amenintat de aparatorii drepturilor de autor si care mereu reuseste sa scape de urmaritori.

Lansarea s-a facut fara press release sau media buzz, insa stirea a circulat pe Internet ieri atat de repede incat astazi, la ora la care scriu aceste randuri, site-ul NIN e "cazut". Totusi link-ul spre Pirate Bay functioneaza.

Sunt sigur ca NIN isi vor scoate banii din vanzarile de pe Amazon si din alte surse. Nu imi dau seama ce inseamna initiativa lor pentru serviciile gen iTunes, care clar pierd ceva la faza asta, si daca reteta va functiona si pentru altii.

PROMO: PR FORUM | EVENIMENT DE PR SI COMUNICARE CORPORATE
PROMO: ADVERTISING 2.0 | DIGITAL MARKETING FOR MARKETERS

Etichete: , ,

1 Comments:

Blogger Unknown said...

Nu, vor scoate bani din alte "prezentări" ale albumului şi din alte produse legate de album: concerte, tricouri, emisiuni.

Ei dau 9 piese gratuit, dar dacă le vrei pe toate 36 trebuie să plăteşti 5 dolari. Un preţ foarte bun. Dacă vrei dublu-CD - alţi bani. DVD - alţi. BoxSET - mulţi bani.

Ideea este că ei oferă mai multe opţiuni de cumpărare, în funcţie de buget şi de cât de mare fan eşti. Se bazează pe buzz-ul creat astfel şi pe cantitate.

Citeşte mai mult aici:
http://www.hiq.ro/blog/florin/2008/03/03/noul-album-nin-gratuit-si-legal/

11:54 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home