duminică, februarie 10, 2008

News: Cand iei un zvon drept stire?

In acest moment se stie doar ca Yahoo este hotarata sa respinga propunerea Microsoft. Am vazut asta de ceva timp in cateva locuri. Nu am dat stirea ca atare pana cand nu am vazut-o si in New York Times.

Mai sunt unii care spun ca Yahoo mai vrea putin timp de gandire. Ar putea gresi NY Times? Voi in cine aveti incredere din media?

PROMO: TWITTER.COM/DIGITALFORUM| FOLLOW THE NEWS ON TWITTER

Etichete: ,

3 Comments:

Blogger admin said...

Conform deontologiei jurnalistice, informatiile trebuie verificate in 3 surse credibile...

9:46 a.m.  
Blogger meplusmyself said...

Ca sa raspund titlului: cand este prezentat prin citarea explicita a surselor :)
Ca sa raspund finalului postului: in cei care au principii. Consumatorul de media decanteaza in timp atitudinea oamenilor/companiilor de presa.
Sunt vreo cativa oameni de media si pe la noi. Companii in ansamblu nu. Sau poate doar o singura exceptie: cand omul care o conduce este exact cel care nu face rabat de la principii. Nu ma semnez/pronunt, o las anonima :)

10:41 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Nici nu e vorba de incredere in media aici ci de profesionalismul companiilor ce fac subiectul discutiei. O companie de talia celor doua nu-sipoate permite sa fie previzibila in astfel de situatii iar ambiguitatea informatiilor lasa loc de orice speculatie. Sunt nume mari si sume uriase de bani in joc nu numai cele rezultate din valoarea companiilor respective acum ci chiar din viitor. Chestiunea cu citarea surselor sau cu informatia luata din trei surse diferite e valabila numai in cazul unor evenimente ce s-au petrecut deja si nu in cazul unora viitoare. Oricand se pot intoarce la 180 de grade fiecare dintre participantii la negocieri sau o pot face si de doua ori intr-un interval scurt ajungand pe acelasi pozitii ;)

2:39 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home