joi, ianuarie 03, 2008

Personal: In zapada

Aseara eram pornit sa scriu despre drumurile inca nepregatite pentru iarna, dupa atatea discutii/ emisiuni TV/ articole orbane. Iesisem cu masina pana la Bucuresti Mall si pe unele strazi din zona Dristor se aluneca usor chiar si la viteze mici.

M-am linistit acasa cand am vazut la televizor ce viscol si zapada e in tara. La urma urmei, in Bucuresti aseara era mai nimic in comparatie... In cateva ore insa lucrurile s-au schimbat radical. Iar poza de mai sus - facuta azi dimineata de la balcon - arata cum peste noapte am fost ingropati in zapada. Nu am mai vazut de mult timp o carare prin zapada pe un trotuar din Bucuresti.

Nu am o concluzie pentru acest post. O sa o vedem probabil in emisiunile TV de astazi. Am doar o invitatie.

Am pus pe Flickr poza de mai sus, avand tag-ul zapada2008. Te invit sa faci o poza de la geam, din masina, de pe strada si sa o pui apoi pe Flickr cu acelasi tag. Vedem apoi ce a iesit!

UPDATE (10 ore mai tarziu): Deja sunt 67 de fotografii sub tag-ul zapada2008. Am gasit de asemenea mai multe insemnari despre ce se intampla afara:

Etichete:

6 Comments:

Blogger Bogdana Butnar said...

Cristi, Dristorul e sub zapada :-) insa prin tara nu e cum zice realitatea sau cel putin ieri nu era. am venit de la sighisoara la Buc si nu am prins strop de zapada :-) un an nou bun sa aveti!

12:51 p.m.  
Blogger valydo said...

Poate la Sighisoara nu, dar inspre Constanta e jale. Am pus o poza din Constanta cu "zapada2008" pe flickr.

1:10 p.m.  
Anonymous Anonim said...

http://tinyurl.com/ypepgc

SAU

http://tinyurl.com/32t4vo

3:51 p.m.  
Anonymous Anonim said...

mie personal mi-era dor de asa ceva >:D<
dar cel mai mult in dimineata asta mi-a placut traficul... se pare ca zapada reuseste sa tina multe rahaturi in ea: gen claxoane, soferi fara carnet etc

8:11 p.m.  
Blogger Cristian said...

florin,

un oras ca bucuresti nu are nevoie de atata zapada pe strazi. de fapt nu are voie sa aiba atat. nici sinaia nu ar trebui... vorbim de strazi, drumuri, trotuare, cai de acces etc. lucruri vitale in viata noastra.

mi-am zis intotdeauna ca daca vreau sa vad zapada multa, ma duc la munte!

8:34 p.m.  
Anonymous Anonim said...

si eu am adaugat 16 bucati de azi, excelenta ideea ta, sa vedem ce iese pana la urma: http://flickr.com/photos/allen07/tags/2008/

12:25 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home