vineri, noiembrie 30, 2007

Music: N U R A T A T I !


Acum o saptamana si ceva am dat peste noul album De/Vision si m-am bucurat ca un copil. Am devenit fanul lor anul trecut si am reusit sa strang in timp record toata discografia lor. Ba chiar anul trecut de Craciun vroiam sa ma duc la Berlin sa ii vad in concert.

Ei bine, anul acesta de Craciun, De/Vision va canta la Bucuresti, in cadrul turneului de promovare a albumului "Noob". Concertul va avea loc pe 22 decembrie in sala Preoteasa. In deschidere canta Suie Paparude, iar biletul costa 60 RON.

Daca v-a placut concertul Depeche Mode si (nu) ati fost depesisti, daca vreodata ati trecut putin pe langa Camouflage si New Order sau daca A-HA si Pet Shop Boys au insemnat ceva in cultura voastra muzicala, va invit sa nu-i ratati pe cei de la De/Vision. Destul de apropiati de DM ca stil si totusi originali in felul lor.

Gasiti aici un playlist de pe YouTube cu o serie de piese De/Vision, iar celor care vor sa se pregateasca pentru concert nu le recomand neaparat "Noob", ci mai degraba "Subkutan" si "Best of De/Vision".

PROMO: NETCAMP | INTERNET STRATEGIES AND DEVELOPMENTS
CONTEST:
NET START-UP | GIVE LIFE TO YOUR INTERNET IDEAS

Etichete: