joi, noiembrie 15, 2007

Blogs: Politica bate sexul

Ma uit pe blogul lui Ion Iliescu si sunt uimit de numarul de comentarii privite. Mi-am adus aminte de "lovitura" data de celebra AndaA acum un an. Era plina de comentarii! De curiozitate, am reintrat si pe AndaA (apropo exista noul AndaA) si asa am ajuns la concluzia ca politica de partid a domnului Iliescu bate politica de pat a celebrei.

Etichete:

7 Comments:

Anonymous Anonim said...

Am avut cred ca vreo 30 de vizite pe blogul meu cu "reffer google: www.ioniliescu.ro" asta de la ora 20:00 la 22:00 ... a fost vre-o stire la tv legat de blogul lui? ca m-am speriat :D

2:57 a.m.  
Anonymous Anonim said...

normal ca au fost stiri la televizor, a fost si intr-o emisiune in direct la antena. si in plus nu tre sa ne surprinda ca iliescu inca mai face 'clickuri' in tara.

8:58 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Era imposibil sa nu aiba "succes"! :)

9:43 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Poate ne povesteste si noua "domnul" Iliescu despre mineriada de acum cativa ani. Poate face si un poll: "cate capete credeti ca s-au spart in Bucuresti de trolii Luceafarului Huilei?"

10:25 a.m.  
Anonymous Anonim said...

nu va impacientati ca acusi da coltul 'nea nelu .. si la fel o sa dea si blogul lui :))

10:03 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Iliescu! Ion Iliescu !! Hmm !?!? Nu-mi pot stapani uimirea in fata acestui "animal politic" capabil inca sa-si adapteze discursul si comportamentul vremurilor de azi. Poate se asteapta prea multe de la el. Sunt sigur ca nu va spune nimic din ceea ce nu vrea. In privinta problemelor cotidiene, va fi acelasi politician ermetic si incapabil de a gasi o solutie pentru noi. Si totusi e un politician veritabil.

12:32 a.m.  
Blogger 1 said...

Am intrat şi eu din curiozitate pe blogul lui nea Nelu.
Am rămas neplăcut surprins.
Surprins şi îngreţoşat de nesimţirea unui politician care după toate relele provocate ţării mai are curajul să scoată nasul în lume .
Dar şi mai îngreţoşat de multitudinea de pupîncurişti ce s-au înghesuit cu urări de genul : "Bine aţi venit pe blogosferă " sau "Felicitări şi mult succes pe blog"
Oameni buni, pentru ceea ce a făcut României, Ion Iliescu ar trebui să moară ignorat de toată lumea după ce a fost în prealabil judecat de o curte de justiţie serioasă.
Ioane,Ioane, să fie oare adevărat că "Toată lumea doarme "?

6:06 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home