joi, octombrie 18, 2007

Personal: Un nou Mac

Un roman la Microsoft si-a luat primul Mac si pare multumit de el. Caut si eu un MacBook Pro. Stie cineva o oferta buna?

Etichete: ,

9 Comments:

Blogger Unknown said...

Daca vrei unul nou contacteaza www.noumax.ro Au cele mai bune preturi si te ajuta si cu sugestii. Daca te "inscrii" la unul second vei gasi anunturi pe www.macuser.ro. Bafta! ps. merita! ;)

3:10 a.m.  
Anonymous Anonim said...

pot sa-ti iau eu din state. la pretu de aici iesi mult mai bine. doar ca ter sa ai rabdare pina in ianuarie cind ajung in romania...

8:26 a.m.  
Blogger Red said...

Salut cristi, ma bucur sa vad ca te intereseaza un macbook pro; eu lucrez pentru istyle, si mi-ar placea sa iti prezint oferta noastra. Da-mi un mail te rog (alex'punct'rosu'at'istyle'punct'ro) cu numarul tau de telefon, sau cu ce intrebari ai :).

1:27 p.m.  
Blogger Cristian said...

M-am oprit la un Apple MacBook Pro Intel Core 2 Duo 2.16GHz 15inch.

Cele mai bune preturi le-am gasit pana acum la CEL.ro si NouMax.ro.

Mai caut...

@adrian
mersi, dar as vrea sa il iau pana atunci... ma tenteaza insa un iphone din state :-)

@ alex
m-am uitat pe oferta voastra si e putin cam scumpa pentru bugetul meu.

1:41 p.m.  
Blogger Alexandru said...

Polus Center Cluj Napoca. S-a deschis proaspat si ai reducere 6% in magazinul celor de la iStyle. :) Succes.

6:40 p.m.  
Blogger Red said...

Cristi, MBPro-urile cu procesor de 2.16GHz nu mai sunt disponibile de ceva vreme; nu cred ca baietii de la Noumax mai au vreunul nou pe stoc. Modelul curent de MacBook Pro incepe de la 2.2 GHz.

Cat despre cel.ro - noi am avut clienti care s-au plans experienta cu ei; daca, totusi, vei continua cu ei, sa ne spui te rog cum a mers experienta :).

3:20 p.m.  
Blogger Cristian said...

@ alex

mersi de informatie...

oricum oferta 2,2 de la voi e un pic mai scumpa decat cea de la emag. nu cu mult, dar e... :-)

3:44 p.m.  
Blogger Red said...

Cristi, inteleg ca produsele Apple sunt scumpe, mai ales pentru piata din Romania; iar daca diferenta aceea e singurul motiv ca sa alegi emag, se anuleaza usor.

Pe de alta parte, la noi o sa gasesti intotdeauna pe cineva care sa te ajute intr-un fel sau altul daca ai o problema legata de Mac, service-ul la mai tot ce se vinde Apple in Romania se face la noi.. Si chiar daca mai avem mult pana acolo, intr-o zi vom fi un mic Tekserve al Bucurestiului :P.

4:44 p.m.  
Blogger Cristian said...

sunt deja la al saselea mac, alex. cu macbook pro-ul voi fi la al saptelea. cred ca deja am inteles ca sunt scumpe mac-urile, nu crezi? ;-)

succes cu istyle, te tin la curent cu achizitia.

mi-as fi luat un macbook normal, dar nu prea imi plac... in plus la 13" nu fac un salt prea mare de la ibook-ul meu de 12".

5:58 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home