marți, iulie 31, 2007

Blogs: Fata in fata cu PR-ul

Am doar eu impresia ca nu se mai scrie atat de mult despre bloguri ca anul trecut? Sau deja nu mai e ceva special sa vezi un articol despre blogging intr-un ziar sau intr-o revista?

Un articol recent este "Ce se intampla cand PR-ul intalneste blogul" si a aparut in numarul pe iulie al revistei Campaign. Aici gasiti un PDF cu acest articol daca nu ati prins deja revista.

Etichete: ,

4 Comments:

Blogger Andrei Ciobica said...

Blogul a devenit deja o constanta a existentei multor oameni. Nu mai e nimic spectaculos pentru a fi subiect de presa. Plus ca unii din jurnalisti se simt amenintati de blogeri. Altii si-au facut blog- in general foarte interesante

5:09 p.m.  
Anonymous The Lucifer Principle said...

Cacat. De ce sa se scrie despre bloguri?

S-a scris vreodata despre jegurile de pagini de pe geocities/neogen/home.ro pe care si le ridicau oamenii?

10:13 p.m.  
Anonymous krossfire said...

La capitolul PR Blogging am participat la randul meu la o premiera in Romania : Blog de promovare a unei biblioteci. Cauta ''Gandeste in stil metropolitan'' - nu dau link ca sa nu par deplasat.

PR-ul se poate servi excelent de bloguri, dupa cum bine zicea Hans Kullin intr-un articol despre Blogurile de Corporatie.

11:19 a.m.  
Blogger Vietnam said...

Eu unu consider ca blogurile in viitor vor ajunge mai de incredere decat ziarele...iar astept clipa cand va aparea o stire pe care un ziar sa spuna la sursa www.zoso.ro sau oricare alt blogger decat sursa antena3 sau alte ziare.Atunci vom fi cineva...

12:48 a.m.  

Trimiteți un comentariu

Links to this post:

Creați un link

<< Home