miercuri, iunie 06, 2007

Personal: Cat timp am fost plecat

S-au intamplat destul de multe lucruri in ultimele zile si desi sunt majoritatea old news, tin sa le consemnez pentru istorie:

* eJobs si Neogen au vandut fiecare cate un pachet minoritar de actiuni catre fondul de investitii olandez Tiger Global Management. Antonio a avut o teorie interesanta fata de vanzarea partii din eJobs si o alta fata de concurenta.

* Neogen organizeaza o intalnire pentru/ cu bloggerii de seama la Ruse, in Bulgaria, in weekend-ul din 16-17 iunie, unde se va vorbi despre content, audienta, venituri in blogosfera.

* Vodanet initiaza pentru Ele.ro o licitatie pentru o idee de campanie online inovativa, ce va fi apoi dezvoltata intr-un proiect pilot.

* GSP.ro se relanseaza intr-o intruchipare mai curata, dar nu foarte diferita de ce am vazut inainte. Aceeasi dispunere gen blog a informatiei, acelasi scroll lung in prima pagina. Nu inteleg de ce in continuare dezvoltatorii de site-uri nu-si ajusteaza creatiile la formatele de bannere consacrate (asta cu referire la structura). Interesanta mi se para "dinamica" coloanei din dreapta, specifica de obicei zonei centrale pe alte site-uri.

* Astazi la Antena 2, Victor Ciutacu vorbeste despre bloguri. In aceeasi zona, Sorin Adam Matei a incercat o reconciliere intre jurnalisti si bloggeri in unul dintre editorialele sale din Adevarul, propunand apoi pe blogul sau o diagrama a interactiunii dintre bloggeri.

* Organizatorii Jocurilor Olmpice de la Londra au anuntat recent identitatea evenimentului, care s-a "bucurat" mai degraba de critici decat de laude. Identitatea a fost creata de catre agentia de branding Wolff Olins, intr-un proces ce a durat un an.

Etichete: , ,