marți, iunie 12, 2007

Blogs: Din nou despre bani si bloggeri

New York Times se intreaba daca blogging-ul poate fi o noua sursa de job-uri. La o prima cautare pe net, cunoscatorii blogging-ului par a fi la mare cautare. La o "ingustare" a cautarii, rezultatele nu sunt tocmai cele mai optimiste. Cu toate acestea, NY Times cere cateva opinii pe aceasta tema unor bloggeri cunoscuti, precum Scoble sau Wright (care a fost de 2 ori in Romania anul trecut).

Cineva spune in articol ca in medie o persoana angajat ca blogger profesionist castiga in media 53.000$ pe an, iar Wright apreciaza ca salariul anual poate oscila intre 40.000 si 60.000$. In articol apar insa si cateva testimoniale din care aflam de castiguri de 250$ pe luna.

Nu e un articol care ne lumineaza si ne raspunde la intrebarea devenita eterna ("Cat si cum se castiga din blogging?"), e doar un nou exercitiu si o noua forma de a ataca un subiect hot in presa: blogurile.

Etichete:

10 Comments:

Anonymous Anonim said...

Toata idea cu scosul de bani din blogging este sa scapi de muncit pentru altii. La ce sa te angajezi ca blogger si sa scrii pentru altii in cazul asta? Daca e vorba de un blog mare atunci da, altfel nu-i vad rostul.

6:55 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Sa vedem la ce emisiune TV (talk show - presa - politica ) se uita blogosfera ! Sunt curios la ce emisiune se uita Ciutacu ! Sondajul are aceeasi marja de eroare ca si cel de la CURS : 30%
http://iqpress.info/2007/06/12/blogosfera-se-uita-la-tv/

10:56 a.m.  
Blogger Piticu said...

as fi tare bucuros sa ajung si eu la aia 250 / luna ;)

10:58 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Eu nu inteleg de ce atatea intrebari cand raspunsul e foarte simplu si multa lume il stie: la noi bani din bloguri inseamna consultanta. In afara, bani din bloguri inseamna consultanta + problogging.

11:03 a.m.  
Anonymous Anonim said...

http://www.adult-tv.ro

1:02 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Cred ca daca ramanem tot timpul blocati la intrebarea asta nu o sa dezvoltam deloc bloggingul la noi. Trebuie sa le scoatem din cap viitorilor bloggeri ca trebuie sa scoata neaparat bani din blog.

pentru mine blogul este un instrument care ma ajuta sa invat. punct. Si sunt constient ca experienta pe care mi-o da blogul nu mi-o poate da scoala.

10:56 p.m.  
Blogger Blogureşti said...

http://bloguresti.blogspot.com/2007/06/greenspam.html

11:53 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Bulby o sa aiba copil

1:11 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Nu glumesc

1:13 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Si daca e adevarat ce am auzit
FELICITARI

1:14 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home