miercuri, aprilie 04, 2007

Trends: Proprietati in Second Life

Un prieten imi spunea aseara ca a incercat sa intre in Second Life si i s-a parut destul de complicat. Ma rog, spunea ca trebuie sa dedici ceva timp si atentie.

Mai multe branduri (al caror nume imi scapa acum) au intrat in SL sub o forma sau alta. Astazi am aflat ca o companie de real estate americana, Coldwell Banker, a anuntat ca va vinde proprietati in SL.

"Coldwell Banker are un inventar de peste 500 de case ce ocupa 550.000 de mp in sectiunea Ranchero, unul dintre cele mai mari proiecte din aceasta lume virtuala. Preturile acestor case virtuale variaza in functie de marime si stil, printre care se afla cel Georgian sau contemporan. Mai mult decat atat, Coldwell Banker ofera case amplasate la inaltime, pe dealuri cu o priveliste pitoreasca, inspre ocean. Rezidentii Sceond Life se pot intalni cu un broker-avatar al Coldwell Banker, intr-unul dintre birourile virtuale, unde, dupa caz, se programeaza o intrevedere pentru vizionarea proprietatilor virtuale de care sunt interesati. La sfarsit, cumparatorii care incheie o tranzactie cu Coldwell Banker primesc mobila virtuala noua pentru casa cumparata, ca si cadou din partea firme" - am preluat din comunicat.

Deci cumparati pamant acum in SL, ca nu se stie peste un an cat valoreaza!

Etichete:

6 Comments:

Anonymous Anonim said...

Neogen are si el office in Second Life. Zilele trecute am vazut.

6:53 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Uite aici am scris si eu azi de asta:
http://www.purdea.info/blog/second-life-un-trend.html

Ovi

7:10 p.m.  
Blogger Juggernaut said...

SecondLife si Sims sunt niste tampanii consumeriste care fac apologia produsului, a fericirii in produs. Un surogat pentru cei care nu mai au loc in lumea reala...

3:23 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Hm.
La Olimp se vinde pamant lotizat in spatele hotelurilor de 13 etaje de langa Amfiteatru, dincolo de padurice, cu 26 euro mp, pentru un cartier de vilisoare si case de vacanta.
In trei-patru ani acolo mp va fi peste 100 de euro. In zece ani va sari lejer de mia de euro.
So... Second Life or not, prefer investitiile in IRL :)

6:15 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Interesant e ca oamenii sunt dispusi sa investeasca in acel gen de "untouchable"..in vise...si mai interesant e faptul ca sunt altii "destepti" si le plimba pe sub nas tava cu vise.
E ok, daca esti asocial, lupus. Dar cum pragmatismul si realitatea te lovesc intotdeauna, e mai greu sa gasesti un reper valabil in acest Second Life.

4:18 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Anche Chung a facut 1 milion de dolari prin specula imobiliara in secondlife. o investitie initiala minima (zeci de dolari). Google it.

12:10 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home