marți, martie 20, 2007

Personal: Vine sau nu vine?

Daca o agentie de PR a castigat contul Starbucks in urma unui proces de selectie organizat pe piata din Romania, asta inseamna ca in sfarsit vom vedea Starbucks si la noi?

UPDATE: Se pare ca deja "stirea" a aparut prin diverse publicatii - BusinessWeek si ZF - si se cunosc si alte detalii. Ma mir cum de nu a aparut si pe bloguri (probabil a aparut, dar poate nu le am eu in feed reader).

Asta ma face sa ma gandesc la o discutie avuta cu Bogdana, in care spuneam amandoi ca ne luam portia de stiri mai mult de pe bloguri si mai putin din presa traditionala. Poate ca media traditionala nu e inca "depasita" de situatie!?

Etichete: ,

9 Comments:

Anonymous Arhi said...

o spui de parca Starbucks ar fi varf de gama in domeniu, nu o porcarie gen cafea la supermarket... O sa mai avem un fast food care sa ne imbolnaveasca

5:01 p.m.  
Anonymous engambament said...

vine. dar nu neaparat bazat exclusiv pe ceea ce spui tu ;)

5:10 p.m.  
Anonymous Denisa said...

Dacă nu mă înşel, în Business Week am citit, de câteva luni, că vine. Dar numai în Bucureşti, fără planuri de extindere. Aşa că nu m-am entuziasmat deloc. Grrr!

5:36 p.m.  
Anonymous bogdanlebu said...

vinee... cei care au licenta in grecia o aduc si in romania:
marinopoulos coffee company

5:37 p.m.  
Blogger CRISTI ROMAN said...

vine, vine.
e normal, in 5 ani vom avea tot ce e acum in hong kong, taiwan, elvetia, sua sau norvegia. nu-i normal???

5:51 p.m.  
Blogger nihasa said...

errrr... e doar cafea

6:29 p.m.  
Anonymous engambament said...

@nihasa: 'e' mai multe cafele :D

7:10 p.m.  
Blogger Dragos said...

veche

3:23 p.m.  
Blogger nwradu said...

Nu stiu ce se agita toti cu Starbucks. E o cafenea, nimic mai mult. Am baut in strainatate diverse, tocmai pentru ca vroiam sa vad ce e asa special... nu mi s-a parut nimic special. Sa bei cafea dintr-un pahar de carton nici macar nu mi se pare cine stie ce. La noi lumea parca uita ideea din spatele acestor afaceri, cea de fast-food, fast-drink... la noi Starbucks se considera deja a fi o mare firma, nu unii care iti dau cafea la pahar, la noi McDonald's zici ca e restaurant de lux, se duce lumea de placere, si nu vreun loc unde mananci ceva nesanatos, de parca ai fi tractorist care vrea sa bage hamburgeri la bord.

8:41 p.m.  

Trimiteți un comentariu

Links to this post:

Creați un link

<< Home