luni, martie 19, 2007

Personal: Noi timpuri, noi arme

iBook-ul meu a fost "arma" cu care m-am luptat in ultimele 5 luni. De cateva zile, mi-am completat "arsenalul" cu un iMac.

Etichete:

8 Comments:

Anonymous Cosmin said...

Sa te bucuri de el!

12:44 a.m.  
Anonymous radu said...

salut,
ma bate gandul de mult sa schimb si eu tabara...si de vreo 2luni ma chinui sa-mi iau un macbook pro (15"). adevarul e ca nu gasesc 'curajul' sa ma desprind de pc... Spune-mi doar cat de mult merita, (nu e vorba neaparat de bani cat de suspiciunea ca o sa-mi lipseasca eventualele aplicatii pc)

8:38 a.m.  
Anonymous Radu said...

Depinde foarte mult la ce iti chinui PC-ul in fiecare zi. Un Apple este foarte usor de folosit si in afara faptului ca sunt aplicatii corespondente si importate pe OS X. Depinde probabil cat de mult te joci.

10:36 a.m.  
Blogger Cristian said...

pe imac-ul meu pot rula si windows-ul ceea ce imi permite (sper sa nu zic prostii) sa rulez orice aplicatie pentru PC. sa ma sustina aici cunoscatorii!

11:48 a.m.  
Anonymous Christ Saddler said...

teoretic se poate rula orice aplicatie de pc in windowsul instalat pe un mac, problema insa e alta. nu ai drivere pt placa video in primul rand, apoi de sunet si mai sunt cateva minore. asa ca jocurile pica din prima, mergand doar cateva ce nu sunt atat de insemnate. am inteles ca unii au avut probleme si cu photoshop sau premiere-ul in configuratia asta.
so it's up to you...

12:40 p.m.  
Anonymous Anonim said...

20", 24", core duo, core 2 duo?

1:29 p.m.  
Blogger Cristian said...

Core 2 Duo 20-inch 2.16GHz

2:01 p.m.  
Anonymous blowfish said...

nice stuff :>
sa ai grija de el

2:44 p.m.  

Trimiteți un comentariu

Links to this post:

Creați un link

<< Home