joi, martie 29, 2007

Blogs: Prima reclama a unui blog

Astazi am auzit la radio prima reclama dedicata unui blog (eu nu stiu alta). Este vorba despre blogul lui Catalin Prisacariu din cadrul FacemCatavencu.ro. Reclama este un testimonial al lui Catalin care ne invita sa ii vizitam blogul, unde a postat lista demnitarilor care "au completat cit se poate de in fals declaratiile de avere" (citat de pe blog). Sloganul sau este "Tara, tara, vrem faptasi!"

Etichete:

4 Comments:

Blogger Unknown said...

bine, asa sunt convins ca prin gsp scrie de blogul tolontan... nu cred ca e relevant ca la guerila auzi reclama la catavencu, sau una din extensiile lor de publishing (care este facemcatavencu)

6:58 p.m.  
Blogger CRISTI ROMAN said...

Da, Radu, de acord, dar Cristi vorbea de reclama la un blog pe audiovizual. Iti dai seama ca si Intact ar putea da reclame cu blogurile GSP.....Cred ca ne rezumam la reclama print/online, din cite imi dau euseama.
Referitor la Prisacariu, reclama e la lista aia, nu la blog. Blogul e doar un suport.

9:04 p.m.  
Blogger Cristian said...

aveti amandoi dreptate, dar cand auzi intr-o reclama "o gasiti la mine pe BLOG", creste inima de blogger in tine!...

10:30 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Nu stiu daca s-a discutat pina acum despre blogurile de curte si celelalte, productiile independente, asa le-as spune (daca se poate vorbi de independenta blogger-ului, eu cred ca nu 100%), ar fi de discutat.

2:31 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home