luni, februarie 19, 2007

Trends: Revista blogurilor

Cu ceva vreme in urma, Tree Works a lansat Gandeste.net, un blog ce agrega cele mai interesante stiri de pe bloguri. Astazi am aflat ca si Senior Software a lansat un blog de acelasi gen: BlogZone.ro. Alte detalii despre acest proiect gasiti aici.

Revista blogurilor e forma primara si manuala (un editor selecteaza stirile) a unui blog al blogurilor si cu siguranta se vor lansa si alte initiative de acest gen. Poate fi de asemenea, pana la un anumit punct, un surogat de feed reader sau un starting point pentru cei care vor sa citeasca bloguri si nu stiu exact de unde sa inceapa.

Blogul blogurilor in diverse ipostaze va genera unul dintre trend-urile blogosferei locale in 2007.

PROMO: DIGITAL MARKETING FORUM | EVENIMENT DE MARKETING IN NEW MEDIA
BLOG: ARBOMEDIA FACE CONFERINTA DE PRESA ONLINE

Etichete: ,

6 Comments:

Anonymous Anonim said...

Acum sa nu exageram. Faptul ca un blog nu face decat sa preia stiri din alte parti nu il face cu nimic "Revista a blogurilor". Este cel mult un splog...; bine, daca materialul ales este de calitate, poate se va evidentia printre celelalte bloguri similare. Dar cred ca e cam devreme sa ne exprimam, nu?

7:07 p.m.  
Anonymous Anonim said...

de acord cu alex, e mai mult un fel de revista a presei pentru bloguri, nu revista blogurilor

de un mircea badea avem nevoie, sa selecteze doar mesajele anti-basescu si sa faca spume prezentandu-le

3:32 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Cristi,

O revista a blogurilor - mai extinsa - a realizat Stefan Misaras la util21; sigur ii lua mult timp si a abandonat proiectul dupa 3 saptamani.

Carmen

11:40 p.m.  
Anonymous Anonim said...

de ce am utiliza un agregat de bloguri gen gandeste.net din moment ce yahoo tocmai ce a lansat de curand pipes.yahoo.com cu ajutorul caruia fiecare isi poate crea multiple astfel de feed-uri agregate, filtrand si sortand informatiile dupa cum are sau nu are chef.Parerea mea.. ;)

12:36 a.m.  
Blogger Fan Football said...

Sa fim seriosi, blogzone e doar o incercare cam penibila de a face trafic. Adica ai 50-100 de bloguri pe care intri zi de zi, faci copy/paste din ele (nici macar cu link catre materialul respectiv, ci cu preluare integrala de post-uri, uneori) si ti-ai facut un blog. Cu mentionarea sursei, e drept.
Exista rss-uri, fiecare se aboneaza la ce vrea, bibix are dreptate.
Nici macar nu le-a venit ideea de a face acel blog haios prin comentarea stirilor respective...

10:35 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

4:51 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home