miercuri, februarie 21, 2007

Blogs: Cel mai inedit blog romanesc

Din ciclul "Gosh, I wish I've done that", va recomand noul blog al Mariei Popistasu.
[via]

PROMO: DIGITAL MARKETING FORUM | EVENIMENT DE MARKETING IN NEW MEDIA
BLOG: PROGRAMUL DIGITAL MARKETING FORUM PE MOBIL

12 Comments:

Anonymous Anonim said...

Imi cam asum rolul de gica contra; dar situl indicat de tine nu e blog. Faptul ca scrie blog acolo nu face decat sa dauneze blogosferei, popularizand o idee gresita despre bloguri.

Acela nu este blog. Nu este decat un site flash de portofoliu. Nu are afisarea invers cronologica a articolelor, nu are comentarii, nu are permalinkuri, trackbackuri, arhive, rss. Nu este blog pentru ca nu are decat 5% din caracteristicile definitorii pentru un blog(si anume afisarea de scurte articole scrise de autor, cu caracter personal, eventual de jurnal).
Bloguri se pot numi si alte situri care, desi nu au caracter personal, indeplinesc in schimb mai multe din celelalte criterii (exemplu blogurile de companie - fara jurnal si fara personal, dar totusi bloguri).

Sorry. Nu este blog, si daca as putea sa-i las comentarii acestei doamne pe "blogul" sau, i-as explica-o cu placere.

8:37 a.m.  
Blogger Cristian said...

alex, dar am spus ca e inedit... adica neobisnuit, nu?

8:41 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Pai daca asta e "cel mai inedit" BLOG atunci si eu sunt "cel mai inedit" BRAD PITT :D

11:27 a.m.  
Blogger zuza said...

alex, nu sunt de acord cu tine..
am descoperit ieri site-ul mariei popistasu si mi s-a parut chiar foarte misto..
sa fim seriosi: dauneaza blogosferei "popularizand o idee gresita despre bloguri"?? ffs.. :) nu vreau sa te jignesc, dar mi se pare ca e o remarca foarte exagerata..
partea cea mai tare legata de bloguri este din punctul meu de vedere tocmai ca poti face absolut ce vrei cu ele, de exemplu daca vrei ca cititorii sa iti poata raspunde la insemnari, dai drumul la comentarii - daca nu, nu.. insemnarile sunt datate, in ordine invers cronologica, ce-i drept destul de greu de urmarit.. dar pagina este inca in constructie, mi se pare ca in ultimul post maria chiar scrie ca inca se mai joaca cu el.. probabil ca in timp o sa bage tot ce are nevoie acolo (btw, pe blogurile de la blogger ai OPTIUNEA de a-ti publica arhiva, nu e obligatoriu sa o ai ca sa se cheme ceea ce publici tu acolo pe net blog)

2:52 p.m.  
Blogger gorgeoux said...

Blog/ neblog... Era timpul sa aiba domeniu. Daca ar optimiza imaginile si ar avea RSS, nu m-ar interesa ca n-are comments :)

1:37 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Situl e intr-adevar foarte misto, ideea originala, etc. Doar pentru ca e la moda sa zici ca ai blog, nu inseamna ca si trebuie sa o faci. Un buzz-word folosit in context gresit poate induce si pe altii in eroare, denatureaza sensul, distrage atentia de la esential, etc.

Zuza: ai dreptate, am exagerat. Dar deh. Atunci cand o chestie nu este, in mod vadit, blog, mi se pare gresit sa afirmi ca este. Genul asta de afirmatii de chestii "doar pt ca e moda" strica, atunci cand vin de la persoane publice - vezi greselile facute de ziaristi scandalagii si infumurati pe tema blogurilor (ca de pilda in cazul Gramo).

As fi fost perfect ok daca acolo scria "jurnal". Situri sub aceasta forma exista cu mult inainte de a fi aparut conceptul de bloguri.

8:30 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Cate posturi sunt acolo? Nu reusesc sa vad decat patru zile - e o problema cu Macul meu? Daca nu ... atunci nu accept ca patru poze si niste comentarii sunt blog.

7:18 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Maria are un blog foarte mijto undeva pe fotolog.com insa de foarte curand are si dot com (cel in discutie), pe o platforma de Milos Jovanovic.

Un blog (web-log, doh) e un jurnal online. Cu sau fara RSS, comments and such, tot un jurnal e. Alex, no pun, dar 'blogosfera' romaneasca nu e coerenta ca esenta, asa ca forma pe care tu o critici e prea departe orice relevanta.

Eu spun "Bravo, Maria!". Tu spune-i cum vrei!

10:11 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Citesc si eu discutia voastra despre ce este un blog, incat ma apuca greata de ceea ce spune gica contra, pe numele lui alex. Frate, un blog, cum s-a mai spus, este un jurnal online. B-Log. LOG. Log=jurnal. Cat despre blogosfera, 99% inseamna copii care-si pun filme porno acolo pentru vizitatori. Asa ca nu poate sa dauneze mai mult de atat. Nu mai ganditi in cutie, think different. Plus ca blog e doar o denumire in esenta. Iar aparenta nu defineste neaparat continutul. I'm out.

9:56 p.m.  
Anonymous Anonim said...

http://www.games-time.tk/ , un super site ce combina distractia cu informatia!!!intra chiar acum pe site si inregistreazate,doar asa vei avea mai multe avantaje!!!nu rata ocazia,intra chiar acum!

11:21 p.m.  
Anonymous Anonim said...

E ok site-ul dupa parerea mea... doar putin prea "INEDIT"...

1:11 p.m.  
Anonymous Anonim said...

bine....si?... azi sunt antisocial si am chef sa parazitez
foarte interesant ... o sa folosesc si eu asta ... ca sa imi crape capul de dezinteres
maninci cacat ... te parasesc ... ma duc la altii ... paote au branza pe luna
cica fetele apreciaza punctele ... suspansssssssssss

1:12 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home