marți, ianuarie 30, 2007

Mobile: Din ce in ce mai prost

Mi se pare doar mie ca telefonia mobila merge din ce in ce mai prost?! Astazi 4 convorbiri mi-au "cazut" in timpul "desfasurarii actiunii" pe motiv de network error. Acum o saptamana mi s-a intamplat aceeasi figura de trei ori in timpul unei convorbiri cu un partener. De fapt, cred ca in fiecare zi de ceva vreme sunt trantit din retea.

Etichete:

11 Comments:

Anonymous Anonim said...

Mi s-a intamplat si mie pe cosmote si pe orange.

7:41 p.m.  
Blogger Piticu said...

de vina sunt ofertele astea la juma de pret, care fac lumea sa vorbeasca des...

ah ... si infrastructura care s-a invechit un pic :)

stii ce misto e sa suni din a 3-a incercare ? :)

8:12 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Da, dar nu se intampla doar in timpul zilei. Am vorbit acum 2 saptamani cu o prietena - amandoua in Bucuresti fiind - pe la 11-12 - si dupa ceva vreme - adio conexiune. Prima oara am crezut ca una din noi din cine stie ce greseala stupioda o fi inchis.. dar stupoare. La urmatorul apel (tot intre noi ca sa terminam) - dupa mai putin de 1 minut pa conexiune. Cred ca ne expirase timpul in acea seara - de fapt sunt sigura - pentru simplul motiv ca abia pe la 2 a revenit semnalul...

PS: NU era weekend. Nici vineri seara. Era mijloc de saptamana...

8:23 p.m.  
Anonymous Anonim said...

se cheama "dropped calls", iar vodafone are o problema serioasa cu asta. am postat pe subiect aici: http://www.boioglu.ro/vodafone-in-cadere-libera-de-retea/

9:40 p.m.  
Blogger BĂNĂŢEANU said...

Se mai intampla si probleme din astea. Mi s-a intamplat sa nu am semnal in perioada sarbatorilor, dar doar unde locuiesc. Se pare ca este un singur amplificator pentru o intreaga zona, Tei. In rest no problem. A, era sa uit, pe Orange am avut acea lipsa temporara de semnal.

9:59 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Este foarte simplu. Daca Vodafone are o celula care poate sustine 5 clienti, vinde 30 de abonamente si cartele pe respectiva celula, sperand ca nu vor fi niciodata online mai mult de 5. Asta a fost strategia de la inceput, cand aveau 10 000 de clienti, si nu s-a schimbat nici acum. Momentan merge, banii curg, deci nu e ABSOLUT necesar sa faca ceva cu infrastructura. Cand va fi...o sa se rezolve. Incet, ca abonamentele merg.

10:52 p.m.  
Blogger PAPA BUN said...

Eu, in casa mea din Doamna Ghica, am semnal perfect Vodafone dar prost spre deloc Orange. Nu inteleg nimic. Trebuie sa ma duc la geam cind vb pe Orange.

12:22 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Evident incet incet infrastructura ramane in urma. Evident ca ce s-a investit in urma cu cativa ani acum nu mai face fata.

Vor incepe sa faca investitii atunci cand vor apare probleme mai serioase. Pana atunci...:)

10:38 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Mie mi se pare clitatea tot mai buna pe Vodafone. E primul an in care am putut suna in primele lui minute, ceea ce arata ca au marit capacitatea.

Din ce inteleg de la voi, probabil ca situatia difera intre zone (eu sunt din provincie :P)

12:18 p.m.  
Blogger Luci C. said...

Saptamana trecuta, Orange a festelit-o in Galati, nu prea se putea suna nici macar din a 3-a incercare. Si nu e prima oara.

1:32 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Cosmote e lider de departe la capitolu asta. Si are doar 1 milion de clienti, in timp ce Vodafone, care tocmai a ajuns la 7,7 milioane se descurca bine, zic eu.

3:12 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home