sâmbătă, ianuarie 13, 2007

Ideas: Acasa la bloggeri

Intrebare: Cum stiu ca o idee va functiona?

Am fost destul de surprins sa vad cum un post personal (Birou de blogger) a generat in scurt timp de la aparitia sa cateva reactii, transformandu-se intr-o mica leapsa. Si pentru ca am apreciat reactiile, la inceputul acestei saptamani am decis sa le strang intr-un blog separat.

Nu am anuntat blogul respectiv. Nu i-am facut niciun fel de reclama. Am avut o mica retinere. Aveam prea putin continut, doar 9 post-uri. Am pus doar un link pe blogul meu principal. In ultimele doua-trei zile am reusit sa mai gasesc alte 12 subiecte pentru blogul birourilor si sa vad ca Birou de blogger devine din ce in ce mai cunoscut.

Daca e cineva care nu stie despre ce vorbesc aici, il invit sa citeasca acest post. Iar daca e cineva interesat de acest "joc" al birourilor si va intra in el, il rog sa includa si tag-ul Technorati (BirouDeBlogger) si eventual sa imi trimita un e-mail de atentionare pe adresa din profil.

UPDATE: La 10 minute dupa ce am pus acest post, am mai gasit prin Technorati Search alte doua birouri, iar pe mail mi-a sosit inca o propunere.

UPDATE2: Astazi ma duc la Mobexpert sa imi iau un birou nou.

7 Comments:

Anonymous Anonim said...

e simplu: stii ca va functiona atunci cand e o idee simpla, molipsitoare, fun to do, fun to watch & fun to share. iar ideea ta cu biroul avea toate aceste ingrediente si a functionat pentru toate motivele pentru care viralele functioneaza atat de bine.

in plus, genereaza zambet, are farmecul unui flirt si satisface o curiozitate fireasca. pe scurt, e o idee misto! :)


P.S. dar stiai toate astea...

11:51 a.m.  
Anonymous Anonim said...

pick me! pick me! http://kinkymouse.blogspot.com/

12:08 p.m.  
Blogger Cristian said...

sincer? am vrut sa sterg la un moment dat post-ul cu biroul meu...

12:12 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Nuuuuu, cum sa-l stergi? Facem asa: cand mai vrei sa stergi ceva, imi scrii sa-mi spui ce vrei sa stergi, iar eu iti explic instant ce idee minunata era! ;)

12:21 p.m.  
Blogger Cristian said...

m-am razgandit intre timp...

12:30 p.m.  
Anonymous piticu21 said...

:) si ... iti iei birou nou?

1:14 p.m.  
Anonymous Andrei Sava said...

http://www.andreisava.lx.ro/?p=243 - My room :)

5:34 p.m.  

Trimiteți un comentariu

Links to this post:

Creați un link

<< Home