miercuri, decembrie 20, 2006

Personal: E rau peste tot

Am avut ca tot omul si eu momente in care suparat pe tara m-am gandit: "Ce bine ar fi acum in America!".

Eduard ne demonstreaza ca e rau peste tot.

3 Comments:

Anonymous Anonim said...

Cand te gandeai tu probabil chiar era mai bine in America... si cum sa spun eu... in America, in timpul penei de curent, nu cred ca te intrebi: "oare sunt intr-un cartier sigur in timpul unei pene de curent?!" ;)

11:21 p.m.  
Anonymous Anonim said...

heh, vad ca deja sunt 'abonat' la comment-uri pe blogul tau. Uite tocmai scriam pe blogul c*free despre faptul ca suntem mandri sa fi facut WiFi in Romania. Daca o faceam in SUA era un proiect ca oricare altul. Asa devine incitant si fresh, lumea il ia in seama si are totul un flavour de succes.

si la poll-ul tau despre ce content sa aiba blogul lui Manafu, iti spun asa: am tinut/tin vreo doua blog-uri extrem de personale, tin unul corporate si acum simt nevoia de unul al antreprenorului. Nu prea mi se pare OK sa vorbesc despre IM marketing pe blogul unei companii de telecomunicatii&WiFi. blogul tau e 'just fine'. exact ce-mi lipseste si ce am sa fac din ianuarie.

keep it up!

2:02 a.m.  
Blogger Tony said...

Kiar cred ca e mai bine in America. Oportunitatile din SUA sunt incredibile. Sistemul e diferit. Mentalitate fara sekele de comunism.
Indiferent ce s-ar zice dp. SUA, aceasta Tara este printre primele. Indiferent cum ne credem noi, Romanii...mai e cale lunga pana ajungem printre primii.
Cred ca avem multe de invatat de la Americani.

7:14 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home