Personal: D'ale mele
Am doua criterii personale referitoare la restaurante:
1) ma feresc sa intru in localuri in care chelnerii sunt imbracati in uniforma clasica (pantalon negru si camasa alba). Nu stiu de ce, dar cred ca ceva nu va fi OK intr-un restaurant cu un personal astfel echipat. Am vazut si cateva exceptii de la regula, insa probabil undeva, dincolo de perceptia mea, era ceva gresit.
2) ma feresc sa comand feluri sofisticate intr-un meniu cu greseli de spelling. La fel, cred ca greselile se vor repeta si la alt nivel (mai important) nu doar in meniu: la mancare sau servire.
1) ma feresc sa intru in localuri in care chelnerii sunt imbracati in uniforma clasica (pantalon negru si camasa alba). Nu stiu de ce, dar cred ca ceva nu va fi OK intr-un restaurant cu un personal astfel echipat. Am vazut si cateva exceptii de la regula, insa probabil undeva, dincolo de perceptia mea, era ceva gresit.
2) ma feresc sa comand feluri sofisticate intr-un meniu cu greseli de spelling. La fel, cred ca greselile se vor repeta si la alt nivel (mai important) nu doar in meniu: la mancare sau servire.
1 Comments:
perfect de acord cu punctul 2.
Trimiteți un comentariu
<< Home