marți, decembrie 19, 2006

Online: Mos Craciun vine pe Internet

Imi aduc aminte ca am tot incercat cand eram implicat in online sa branduiesc diverse site-uri cu teme corespunzatoare marilor sarbatori (Paste, Craciun) si a unor evenimente din divertisment (premiera unui nou episod Star Wars). Pe vremea aceea, sa schimbi la fata un site si sa il personalizezi insemna mare lucru.

Val Voicu a reusit chiar sa creeze (in acei ani) pentru Coca-Cola un canal de felicitari de Craciun (daca nu gresesc) pe FunCards.ro.

Mi-am adus aminte de lucrul asta vazand cum astazi diverse branduri, companii, site-uri incearca sa "profite" de pe urma Craciunului. Acum am doua exemple acum la indemana:

* Coca-Cola a lansat un canal pe YouTube prin care invita utilizatorii site-ului sa trimita vederi (clipuri) celor apropiati.

* Nu imi dau seama daca cel de-al doilea exemplu sustine brandul unui client sau doar compania care a creat site-ul. Este vorba de o noua clona a celebrului Subservient Chicken, in care Mos Craciun face tot ce ii ceri.

Mai stiti si alte initiative interesante?

1 Comments:

Anonymous Bogdan Gavrila said...

O singura campanie mai ruleaza zilele asta, care are tangente cu X-mas-ul (cel putin, doar campania asta m-a atins pe net).

E vorba de jocul celor de la Vodafone - http://www.vodafone.ro/personal/x-mas/ care insa e departe de a fi o virala in genul celor de mai sus.

Tot din zona de telefonie/internet, mai e virala de la Click Net cu "uratura" de Craciun: http://www.clicknet.ro/clicknet_ecard/preview/index.php

In final, nu pot rata pagina Moshului, facuta chiar de elfi - http://www.e-scoala.ro/craciun/index.html - Vodafone are campanie si aici.

4:30 p.m.  

Trimiteți un comentariu

Links to this post:

Creați un link

<< Home