duminică, noiembrie 26, 2006

Personal: Inca un experiment

Am observat ca multi vizitatori accidentali ajung la mine pe blog cautand cuvantul "calendar" sau combinatia "calendar 2007". E momentul in care multe companii isi comanda papetaria pentru anul viitor si probabil inca isi cauta furnizori sau modele de calendare, agende etc.

Am un bun prieten care are o mica tipografie si care face printre altele si calendare, agende etc. El nu stie ca am un blog. Si pentru ca in continuare tin activ poll-ul despre formatele de publicitate (vezi coloana din dreapta), iar lumea ajunge la mine cautand calendare, m-am gandit sa fac un experiment. Am sa pun un post tip advertorial pe blog si am sa astepta o reactie. Oricare. Sper insa sa nu vina din partea amicului sub forma unei reclamatii ca ma bag in business-ul lui!

Are cineva o sugestie prin care face acel post more appealing in cautarile pe Google? Acum ies pe locul 4 in Google.ro cand cauti cuvantul "calendar"!

3 Comments:

Anonymous Anonim said...

io am vazut ca trebuie sa ai cat mai multe clickuri pe linkul ala ca sa urci in top.

asa ca daca cauti calendare il vezi pe manafu pe locul 4 si dai clickuri pe el ... manafu urca pe locul 1 ca e mai relevant ;)

12:22 a.m.  
Anonymous Anonim said...

de asta se pune porn, sex, hentai, hardcore in headere ;))

12:22 a.m.  
Anonymous Anonim said...

sau poate cauta calendare d-astea

http://www.calendar-ortodox.ro/calendar-webmaster.htm

da, au si sectiune pt webmasteri

doamne ajuta :))

8:10 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home