sâmbătă, noiembrie 18, 2006

Misc: O intrebare pe zi (8)

Ce fel de reclama ar vinde mai bine pe bloguri?

[Ieri am avut prima cerere de a pune o reclama pe blogul meu. Recunosc ca m-am gandit de cateva ori sa imi activez AdSense-ul, dar am ramas la statutul de intentie. Nu m-am gandit sa pun un banner obisnuit sau un square ad. Am avut pentru o vreme niste mini-ad-uri, niste buttons care duceau spre diverse bloguri sau site-uri, pe care le-am pus din simpatie. Acum ma intreb ce fel de reclama ar vinde mai bine produsul.]

UPDATE: Am facut un poll pe tema asta. Il gasiti pe coloana din dreapta. Am luat formatele de pe site-ul IAB.

5 Comments:

Anonymous bogdanlebu said...

link text...

ps e misto asa cum arata acum blogu...

8:26 p.m.  
Anonymous jders said...

Alege-ti o reclama care sa nu poata fi blocata, daca ai sa mai gasesti asa ceva acum. Insa oricum se va inventa o extensie care s-o blocheze si care-si va face loc in Firefox sau derivatele de IE intr-un timp record.

9:13 p.m.  
Anonymous Arhiduke said...

reclama in rss mi se pare o porcarie. eu daca te citesc, te citesc de placere. daca intru aici, intru tot de placere. daca o reclama contextuala de pe blogul tau ma va interesa, voi da click pe ea.
de ce sa fiu asaltat de ceva fara sa doresc. la mine reactia e de arici. daca as da clik pe feed-ul de la tine si in loc de slova ta as da de o reclama la detergent, as sterge pur si simplu feedul...

1:04 p.m.  
Anonymous Sally said...

Trailere la filme. U can never go wrong with that. In plus e imposibil sa nu gasesti un film de care sa fii interesat

6:48 p.m.  
Anonymous Mihai Dragan said...

Cred ca nu exista nici un blog in romania care ar trebui sa vanda reclama deocamdata. Cred ca blogurile sunt prea mici deocamdata pentru a nu se murdari atunci cand castiga 2-300 de dolari printr-un banner aruncat in mijlocul postului.

Daca vrei totusi sa faci asta neaparat - go for contextual. macar oferi ceva infromativ...kind of...

9:02 p.m.  

Trimiteți un comentariu

Links to this post:

Creați un link

<< Home