vineri, noiembrie 24, 2006

Misc: O intrebare pe zi (13)

Ar trebui sa scriem zilnic pe blog?
[Am avut o saptamana plina si foarte putin timp liber. Am cautat insa in fiecare zi sa gasesc putin timp pentru a citi posturile din Bloglines si a scrie cate ceva aici. Am ajuns sa aleg intre a citi si raspunde la mailuri - scuze celor carora le-am raspuns cu intarziere - si blogging. Astazi mi-am zis ca nu e obligatoriu sa postez ceva in fiecare zi. Oare?]

5 Comments:

Anonymous Anonim said...

nu, nu e. o data la doua zile e k. n-apuc sa citesc toate blogurile intr-o zi daca toata lumea posteaza prea des.
si nici eu n-am ce scrie zilnic.

12:56 a.m.  
Blogger Tony said...

Totusi e bine sa apara un nou post in fiecare zi.Daca unii nu citesc azi,vor citi maine.Ceea ce le comunic eu este ca sunt prezent si kiar am ceva interesant de povestit.Ma intreb cata asemanare ar fi intre:"Okii care nu se vad se uita" si "Blog-ul fara posturi noi se...uita":)

1:38 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Personal am observat doua viziuni mari asupra acestei probleme: cei care scriu doar daca au ceva interesant de scris (unii au in fiecare zi ceva interesant, dar asta consuma foarte mult timp) si cei care scriu in fiecare zi cel putin un post, o practica intalnita la blog-urile din afara sunt post-urile in care autorul isi saluta cititorii si lanseaza o intrebare sau spune ceva amuzant, din obligatia de a scrie un post... Depinde foarte mult de cititori si de motivul pentru care acceseaza ei blog-ul respectiv daca ii va afecta in vreun fel sau nu absenta post-urilor.

10:46 a.m.  
Anonymous Anonim said...

de obicei eu scriu cand am ceva de zis, nu asa de umplutura. insa cel mai mare impediment este timpul.

3:07 p.m.  
Anonymous Anonim said...

raspuns rapid: daca esti sclavul blogului, da.

12:39 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home