marți, octombrie 24, 2006

Trends: Lasati copiii sa vorbeasca la mobil!

Cred ca Biz a scris la un moment dat ca Vodafone (sper sa nu gresesc) va lansa terminale pentru "varsta a treia". Probabil vor fi niste "caramizi" cu butoane (cred ca nu vor fi taste) si functii simplificate/ limitate. Sunt sigur insa ca vor prinde la target (si nu numai).

Am citit astazi ca Vodafone Italia s-a "aliat" cu Disney pentru a lansa primul telefon pentru copii (tintind consumatorul de 8 - 13 ani). Se estimeaza ca in Italia 50% dintre copii din acest target au deja telefon mobil. Deci exista o piata cu potential pentru aceasta initiativa!

2 Comments:

Anonymous Anonim said...

Am mai citit pe un site un articol de genul asta ... si se spunea pe acolo ca in viitorul apropiat , telefoanele mobile se vor imparti in doua categorii mari si late. Prima categorie de telefoane mobile ce vor avea functii doar de comunicare ... adica genul de telefon clasic ( ex : 3310 ) , si telefoane pentru fitzosi ... cu camera, telefon,radio,internet, telegraf...si eventual va avea si o gaura ca sa poata fi folosit pe post de femeie gonflabila... Teoria asta mi se pare foarte realizabila...

2:52 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Din cate stiu la OrangeShop in Olanda am auzit ca s-a si lansat/testat... citit pe net undeva...
Telefoane cu 3 butoane pentru cei in varsta. Raspuns, inchis si ales din agenda or smth... wierd, dar de succes cica...

11:49 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home