luni, octombrie 16, 2006

Advertising: Om nou in fruntea creatiei de la Ogilvy

"Departamentele de creatie ale grupului Ogilvy Romania sunt coordonate incepand cu aceasta saptamana de un Executive Creative Director.

Albert Nica va conduce activitatea creativa a intregului grup si va realiza o reorganizare din punct de vedere al structurii echipei, alaturi de Dani Macarie, Group Creative Director OgilvyOne si 141 Romania, si ceilalti oameni cheie din echipa de creatie.

Albert are o experienta de 12 ani in industria de publicitate, atat in sectorul corporate al acesteia, cat si in cel antreprenorial.

Dupa absolvirea studiilor de arta in Bucuresti, Albert si-a continuat pregatirea in Marea Britanie urmand cursuri de specializare in grafica publicitara. Si-a inceput activitatea in publicitate chiar in Marea Britanie, iar dupa un numar de ani a revenit in Romania pentru a conduce primul shop de creatie din tara noastra - Zebra Graphics. Mai tarziu s-a alaturat echipei de creatie de la D'Arcy, unde in scurt timp a devenit unul dintre directorii de creatie, conducand timp de cativa ani contul CONNEX. Dupa un pasaj scurt la Tempo ca Director de Creatie, a revenit in D'Arcy.

Inainte de a prelua pozitia de Executive Creative Director, Albert a condus propriul shop de creatie la care a renuntat pentru se alatura echipei Ogilvy."

Sursa: Comunicat de presa Ogilvy

1 Comments:

Anonymous Anonim said...

Zebra Graphics e 100% romanesc sau e international? Am dat o cautare pe google si m-a cam bagat in ceata...

4:47 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home