vineri, august 25, 2006

Online: Mai e mult pana departe

Doua intalniri intr-o luna pentru a decide soarta (publicitatii) Internetului din Romania!? WOW! E de bine... Insa acest WOW s-ar putea transforma usor intr-un HUO, daca partile implicate (agentii, brokeri, publisheri) nu ajung la un consens pe marginea studiului oficial al traficului pe Internetul local.

Am citit in doua locuri pana acum (Bradutz si Razvan) despre conturarea a doua tabere in randul partilor implicate: una care sustine initiativa BRAT si alta care vrea un organism independent. (vezi post anterior).

Am inteles ca va urma o noua intalnire cat de curand, la inceputul lui septembrie, care probabil va lasa loc altor intalniri tot pentru a se stabili cine e indreptatit/ ar trebui sa faca studiile oficiale calitative si cantitative despre Internet. Vor urma alte intalniri pentru stabilirea amanuntelor importante: cum vor fi facute aceste studii si cu ce costuri.

In ritmul asta cred ca vom vedea primele rezultate oficiale undeva prin toamna anului viitor. Dar macar se face ceva dupa ani de ignoranta.

(Am facut un nou sondaj in coloana din dreapta dedicat acestei situatii. Mi-ar placea sa vad ce spuneti, in ce tabara va incadrati...)

FOTO: FIGHTING CHICKEN/ JUAN TAMAD