joi, august 17, 2006

Blogs: Inainte sa treceti pe Blogger Beta

Am vazut ca deja versiunea beta a noului Blogger a prins si la noi. La fel, am vazut cum cativa dintre cei care au reusit sa faca switch-ul spre beta cumva regreta acum miscarea... Eu inca nu am facut trecerea, insa cand o voi urma sfatul unui blogger care si-a bulit rau blogul: "fa back-up!"

"Intra in Template si copiaza undeva codul HTML de acolo", spunea patitul. "Ar trebui ca apoi sa iti revezi blog-ul la fel cum era inainte".

5 Comments:

Anonymous weasel said...

Daca vrei sa schimbi platforma, mai bine treci pe wordpress. Eu nu prea am incredere in solutiile hosted, mai ales cand vine vorba la chestii la care tin.

5:02 p.m.  
Blogger Cristian said...

am incercat wordpress. e mai bun din multe privinte, dar nu imi plac layot-urile...

5:18 p.m.  
Anonymous weasel said...

Nici o problema, poti sa pui si layout-ul asta pe care il folosesti acuma ^_^

5:42 p.m.  
Blogger Cristian said...

ok. o sa ma gandesc... oricum intentionez sa imi refac si layout-ul si structura... poate o sa iti cer niste consultanta!

5:44 p.m.  
Blogger engambament said...

am incercat si eu noua varianta beta de la blogger.
din pacate, cum am si zis, pentru niste marite de categorii pe posturi trebuie sa o iei de la capat cu tot ce ai modificat de la template-ul de baza.
unde mai pui ca nici prea multe secvente de cod html nu poti pune pe side bar...
cit despre worpress: daca nu am server de hosting, nu ma lasa sa modific codul html, si asta mi se pare principalul atu al blogger in varianta free hosting.

6:47 p.m.  

Trimiteți un comentariu

Links to this post:

Creați un link

<< Home