luni, iulie 31, 2006

Blogs: A 'inceput' RoBloggers Survey

Asa cum am mai spus, blogosfera romaneasca s-a bucurat in ultimele luni de o presa favorabila. Tot felul de ziare si reviste (inclusiv Campaign si Biz) au semnalat si comentat dezvoltarea blogging-ului la noi (Zoso tinea la un moment dat o evidenta), incercand sa ii sublinieze tot felul de efecte "terapeutice".

Mai mult, am avut parte in aceasta prima jumatate de an de un eveniment dedicat blogurilor si de mai multe intalniri care au reunit bloggeri de peste tot din tara.

Cred totodata ca prin bloggeri s-a declansat o noua revolutie pe Internetul local si datorita lor vom vedea noi proiecte lansate online pana la sfarsitul anului.

Dar mai cred ca avem nevoie acum de un barometru al blogging-ului local, care sa ne puna intr-un big picture obiectiv, sa ne contureze identitatea (de blogosfera) si sa ne "masoare" fortele.

Si acest barometru poate fi RoBloggers Survey.

Carmen a facut o treaba foarte buna. A dedicat timp, energie si minte acestui survey. Ii multumesc pentru initiativa si le multumesc tuturor celor care au pus deja icon-ul oficial al survey-ului pe blogurilor lor si anticipat celor care ne vor ajuta sa obtinem cat mai multe entry-uri.

3 Comments:

Anonymous Anonim said...

PRwave Blog se alatura acestei initiative.

Mi se pare interesanta si utila asa ca inca de ieri pe PRwave Blog logo-ul este postat cu un link la site. Speram sa promovam survey-ul si cat mai multi bloggeri sa raspunda.

Loredana

3:28 p.m.  
Blogger CN said...

Si "Suplimentul de cultura" ar vrea sa sustina proiectul vostru. Imi poti trimite rapid logo-ul la rezolutie de tipar pe adresa cristineagoe[la]gmail[punct]com? da repede repede!!!

4:20 p.m.  
Blogger Cristian said...

Din pacate avem logo-ul doar in format web si nu avem cum sa il facem la rezolutie buna in timp util...

4:52 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home