sâmbătă, iunie 24, 2006

Music: Cronica unui concert "neanuntat"


Renuntasem sa merg la concertul Depeche Mode, insa cu 2 ore inainte sa urce trupa pe scena, m-am razgandit si ca prin minune am reusit sa mai gasesc bilete si chiar sa ajung la locurile din sectorul 26, cu mai putin de un minut inainte sa inceapa "recitalul".

Sincer, ar fi o marlanie din partea mea sa critic acest concert, sa spun cum l-as fi gandit eu mai bine si cum i-as fi multumit pe toti participantii, nu doar pe cei care au prins un loc in fata sau mai aproape de scena.

Ma bucur ca au venit in Romania si ca s-au auzit bine. Din ce am vazut, mi-a placut Question Of Time. Am plecat in a doua jumatate a concertului, spre sfarsit chiar daca ma uit pe setlist, dar pana am ajuns la masina (multumesc edililor capitalei si pe aceasta cale) am mai prins 2-3 piese. Am pornit spre casa pe acorduri de Enjoy The Silence.

Sper sa mai vina, poate in afara unui tur de promovare, cu un best of care sa includa si Strangelove, Policy Of Truth, It's No Good, Little 15, Barrel Of A Gun etc.

Apropo, in set list scrie ceva de Blue Dress. Eu nu am prins-o. Chiar a fost?

Clip-ul de pe YouTube (cam asa s-a vazut de unde eram eu) este din concertul sustinut la festivalul Coachella, in aprilie anul acesta. Aici gasiti si poze de la acelasi concert.

UPDATE: Gasiti aici o colectie de "private videos" din cateva concerte DM de anul acesta.

UPDATE 2: Am inteles ca am ratat partea impresionanta a concertului. Asa ca astept acum sa vad concertul la TV. Apropo, stie cineva cand e programat? Doua recenzii interesante gasiti aici si aici.

UPDATE 3: Cateva imagini foarte bune de la concertul de aseara gasiti la Stefan Dinu, aici si aici. Stefane, ar trebui sa le trimiti la DM.com, sa le puna pe site, ca sunt mai bune decat multe dintre cele postate de ei!

1 Comments:

Anonymous Anonim said...

no blue dress din pacate:(
si no just can't get enough (din fericire)
in schimb 'leave in silence' si 'photographic' - versiunea 'crazy rock' :) in bis.

4:37 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home