vineri, decembrie 04, 2009

Online: Imi pregatesc lista cadourilor de iarna

Incursiunea mea in lumea platilor online continua si in luna decembrie, dotat fiind acum cu un card BRD ePayment si insotit de Dono si Victor in aventura cumparaturilor de Craciun. Da, voi folosi acest card pentru a cumpara cadourile din aceasta iarna.

Era o vreme in care cardurile erau promovate ca instrumente de plata moderne. Deh, asa s-au pozitionat multe din minunatiile acestei lumi! Imi dau seama ca mai nou, campaniile de promovare a cardurilor pun tot mai mult accent pe partea de securitate, protectie impotriva fraudelor etc. Si probabil stiu bancile ce stiu. Un amic se plangea acum cateva zile pe Twitter ca a ramas fara bani in cont. Cardul ii fusese clonat.

Cardul BRD ePayment scoate tare in fata standardul 3-D Secure si tehnologia CIP, deci la partea de securitate sunt acoperit, insa ce imi place mie cel mai mult este partea cu punctele fidelitate. Primesti ceva inapoi la fiecare cumparatura. Iata cum functioneaza sistemul:
  • La fiecare plata online din magazinele care folosesc solutia ePayment, primesti inapoi, sub forma de puncte fidelitate, 0,5% din valoarea tranzactiei
  • Strange punctele de fidelitate si foloseste-le pentru a cumpara orice produs din magazinele online partenere, cu pana la 20% discount;
Acum, fiind in luna cadourilor, exista si o promotie: primesti 1% din valoarea tranzactiei in loc de 0,5%. Bine, acest beneficiu e valabil pentru cumparaturile facute in unul din cele 800 de magazine online care folosesc solutia ePayment.

Experiment cu cardul dedicat platilor online: BRD ePayment –
Plateste online cu cardul BRD ePayment si castigi de 2x mai multe reduceri!

Etichete: , , , ,