joi, iunie 18, 2009

Online: Concurs pentru Mediu Curat

In vara anului trecut, Vodafone lansa site-ul Reciclam.ro, dedicat unei campanii de reciclare a telefoanelor mobile uzate, inceputa in martie 2007.

Practic, la acel moment, dupa un an de campanie, erau colectate 4.400 de terminale vechi. Zilele trecute au fost anuntate rezultatele pentru intervalul martie 2007 – martie 2009: 8043 de terminale uzate, respectiv 2 tone de relefoane si accesorii.

Telefoanele si accesoriile colectate au fost reciclate in proportie de 100%, iar banii obtinuti vor fi donati in acest an catre programul ViitorPlus, "Adopta un copac!”, pentru a planta 6.250 de puieti. Mai multe detalii puteti gasi aici.

Odata cu anuntarea rezultatelor, Vodafone a initiat o noua competitie pe teme de mediu. Anul trecut propunea Muzeul GSM, acum lanseaza un concurs de fotografie despre locuri - hai sa le zicem - inspirationale din tara. Vor fi acordate 10 premii, cel mai important fiind un telefon HTC de ultima generatie.

Pentru a participa la concurs trebuie doar sa fotografiezi un loc frumos din orasul tau (zona ta) si sa trimiti pe mail imaginea insotitat de o scurta descriere. Detalii despre concurs gasiti aici.

Etichete: ,

5 Comments:

Anonymous Cosmin said...

Asocierea asta poate nu-ti aduce atatea injuraturi cum ti-a adus cea cu CERF. In tonele de spam de doi lei primite era sigla Evensys. Buton de unsubscribe.... pauza. Raportat la abuse@ines.ro.... degeaba.
Succes!

12:44 p.m.  
Blogger karma police said...

excelenta idee..I'm in

1:46 p.m.  
Blogger Cristian said...

@cosmin

mi-ar placea sa stiu cu cine vorbesc si sa inteleg mai bine problema ta. altfel pot considera acest comentariu drept rautacios.

3:21 p.m.  
Anonymous Anonim said...

am sa ma inscriu si eu dar nu am castigat niciodata nimic, mai ales cand vine de renumita "vodafone"

bine... noroc ca e pe fotografie ca daca nu....

hai ca in doua zile selectez si eu una din mii, de fotografi!!

bafta!

8:33 p.m.  
Anonymous Alter Ego Blog said...

O initiativa binevenita si sper ca lucrurile sa nu se opreasca aici... mi-as dori ca romanii sa redescopere propria lor tara cu toate ca serviciile oferite in materie de turism sunt uneori de nici o stea...

7:55 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home