sâmbătă, octombrie 18, 2008

Personal: Un pic despre mine

PHOTO BY ADRIAN ZANFIR
Intotdeauna mi-a fost un pic greu sa vorbesc despre mine si ceea ce fac. Intr-o vreme chiar refuzam contactele de networking sau expunerea in media. Apoi nu am mai avut incotro. A trebuit sa ies din "carapace" si sa socializez. Doar eram pe cont propriu si nu mai aveam adapostul unui job!

Si asta am facut poate cel mai mult in ultimii doi ani. Am incercat sa fiu in legatura cu cat mai multi oameni si sa cunosc persoane inteligente si creative. Pot spune ca am acum de trei ori mai multi prieteni decat am avut la orice moment din viata mea. Am reusit aceasta performanta prin blogging si evenimentele pe care le-am organizat. Iar succesul meu s-a datorat in mare parte acestor oameni. Parca ma vad in reclama Orange: "Sunt ceea ce sunt datorita tuturor".

Am avut norocul - de cand m-am angajat si apoi ca antreprenor - sa fac aproape tot ce am vrut. M-am dezvoltat profesional dupa cum mi-a placut si am avut multe resurse de a pune in aplicare ce mi-am dorit. In sinea mea, imi spun uneori ca am reusit sa fac lucruri unice sau in premiera pe piata noastra si sa provoc diverse schimbari. Si ma bucur ca am avut acel drive de a face lucruri si inca il am.

Acum la inceput de nou drum, pornesc cu acelasi entuziasm pe care l-am avut si acum doi ani. Si asta e bine. Nu ma gandesc unde voi ajunge peste doi ani, ci mai degraba ma gandesc la cate lucruri voi putea face pana atunci.

PROMO: ADVERTISING 2.0 | SEARCH ENGINE MARKETING SEMINAR

Etichete: ,

7 Comments:

Anonymous Anonim said...

Cristi, cred ca ultimul paragraf nu este numai un text ce te defineste pe tine. Cred ca este mai degraba un element definitoriu al "antreprenoriatului" in general. Mai mult acel "rush" (entuziasmul de care vorbesti) al lansarilor de proiecte, formele incipiente si orientarea pe "carpe diem", decat pe planificari de lunga durata, cincinale etc.

Asa ca, cel putin prin acest ultim paragraf ai aratat ca ai "sange de antreprenor", asta lasand faptele la o parte. :)

2:29 p.m.  
Blogger Razvan Crisan said...

Sunt convins ca vorbescu pentru multi cand zic ca ai devenit o sursa foarte credibila nu doar de informatii cat si de networking si tocmai de aceea zic: "Domnule Manafu cu toata sinceritatea iti spun ca daca nu ai fi existat cineva ar fi trebuit sa te inventeze!"

8:53 p.m.  
Anonymous Anonim said...

super fain..sucese si in continuare:)

12:02 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Reclama Orange spune "sunt blogerii pe care-i citesc" si zice bine! cand spune "sunt" se identifica cu mine, cu tine, cu prietenul tau( utilizatori de orange)...daca zicea "sunt bloggeri pe care-i citesc"(pe altii nu) campania lor de promovare ar fi fost(desi aproape insesizabil gratie limbii romane pe care n-o stapanim decat din cand in cand)o campanie prost conceputa, bazata pe etichetari obisnuite si des
intalnite:rasist,ignorant,invidios s.a.m.d. Dar"sunt bloggerii pe care-i citesc" largeste sfera. Te face sa te identifici automat,la prima mana, la prima citire, chiar daca subtextul e ,"voi bloggeri, utilizatori de orange':))Concluzionand, ce vreau eu sa spun e ca daca Orange face reclama la blogosfera e pentru ca in sfarsit si-au dat seama ca bloggerii sunt o "categorie sociala" ce merita atentie...Par un pic offtopic, dar am citit si alta postare a ta si mi-am zis sa rezum aci, facand economie de spatiu. Suntem ceea ce suntem datorita celorlati, cu siguranta!

4:06 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Succes in continuare:)

7:39 p.m.  
Blogger adleras said...

Felicitari Cristi!

2:34 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Incantat sa te cunosc! Felicitari si succes!

5:00 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home