duminică, august 17, 2008

Online: Ce vina are Twitter?

Stati putin sa vedem daca am inteles bine....

Americanii sunt suparati ca CNN a dat pe Twitter performanta lui Phelps inainte ca NBC (televiziunea cu drepturile de transmitere a JO) sa dea inregistrarea la TV.

Nu ati inteles sau nu stiti povestea? Sa va explic...

In US, la ora la care urma sa se intample proba in care Phelps putea castiga cea de-a 8-a medalie si renumele de cel mai premiat sportiv la o editie din istoria JO moderne, NBC avea in program altceva si urma sa dea inregistrarea un pic mai tarziu.

Pe Twitter, pe contul CNNbrk, a aparut stirea imediat dupa incheierea probei, moment in care multi utilizatori de Twitter din US s-au aratat indignati ca televiziunea de stiri le-a stricat surpriza din inregistrarea NBC. La scurt timp, CNN a spus ca nu are acel cont pe Twitter, dar chiar si asa daduse deja stirea online.

Cum e posibil ca in 2008 sa se supere cineva ca a aflat o stire in secunda urmatoare dupa ce s-a intamplat evenimentul? Si mai ales din US, tara care a influentat decisiv dezvoltarea mass-media moderne. Mi se pare chiar o prostie sa te superi din acest motiv.

De ce nu s-au suparat pe NBC ca nu a dat in direct proba, cunoscandu-se inca de ieri importanta ei? Era mult mai normal, nu?

[via TechCrunch]

Etichete: ,

6 Comments:

Anonymous Anonim said...

Este ca atunci cand vrei sa vezi un film si incepe un prieten sa ti-l povesteasca.

2:21 p.m.  
Blogger Unknown said...

Din cate am inteles, toate evenimentele sunt live pe nbcolympics.com - daca astepti sa le vezi la tv e problema ta. E interesant ca nu limiteaza accesul in functie de locatie, ci te roaga sa introduci o combinatie de Zip code si provider. Imi place ideea desi mi-am irosit cele 3 incercari fara sa gasesc o combinatie potrivita.

5:06 p.m.  
Anonymous Anonim said...

twe

6:40 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Portalul numarul 1 din Cehia se vinde cu 900 mil. USD. Printre concurenti, Google :D

9:33 a.m.  
Blogger james crissilv said...

Phelps nu are competitor la ora actuala, decat invidia si ignoranta.
o zi minunata iti doresc

11:35 a.m.  
Anonymous Anonim said...

vlad :) 90210 iti spune ceva ? :P

(beverly hills, LA, CA)

11:52 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home