marți, iulie 15, 2008

Online: Creste socializarea online de business


Despre social networking ati mai citit probabil pe bloguri. De cele mai multe ori ca nu prea exista la noi, cu referiri la initiative locale. Hi5 nu se pune la socoteala.

Un articol recent din BusinessWeek Romania vorbeste insa despre trei noi proiecte in zona aceasta, mai precis de business-oriented social networking, adica acolo unde a facut cariera - ca sa zic asa - LinkedIn.

In articol apare si o idee mai veche de-a mea, pe care sper sa o pun in practica pana la sfarsitul anului, alaturi de CeeVee.ro, dezvoltat de MyKinda, si "Colegi de munca", un produs Neogen. De la aparitia articolului, am aflat si de ideea prietenilor de la Oricum de a duce platforma de evenimente Mentorship in zona online, printr-un proiect gen LinkedIn.

CeeVee ar urma sa fie lansat zilele acestea, daca luam in considerare declaratia din BW. Tot acum ar trebui sa vedem si initiativa Neogen, ce va fi integrata in noul Colegi.ro, iar Oricum planuieste anuntarea pentru toamna acestui an.

Etichete: , , ,

4 Comments:

Anonymous Anonim said...

Buna ziua

Sunt Rares Ghita, si va contactez pt a va prezenta cazul unui prieten de-al meu , Mihai Popescu, 24 ani, din Timisoara, care are nevoie de strangere de fonduri pt o operatie pe creier in Germania ( 40 000 de euro)
Daca puteti sa il ajutati cu mediatizarea cazului sau va rog din suflet sa o faceti
Cazul lui il gasisi aici www.mihaipopescu.com

Va multumesc

5:18 p.m.  
Blogger Bazilide said...

pana la urma e un proiect sau doar o idee? din articol reiese ca ar fi ceva mai concret daca aminteste si de o posibila lansare spre finele anului.

9:22 p.m.  
Blogger Cristian said...

pe blog sunt mai modest! :-)

1:22 a.m.  
Blogger Bazilide said...

succese!
Manafu vrea un Linkedin romanesc

1:24 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home