luni, iulie 14, 2008

Blogs: Creste audienta pe bloguri?

Nu ma dau in vant dupa statistici legate de audienta, asa ca nu o sa comentez cifrele din cel mai nou newsletter Trafic.ro, cel din care aflam ca pe site-ul respectiv categoria Bloguri a avut cea mai mare crestere a numarului de vizitatori unici absoluti.

Aceeasi sursa ne spune ca acum categoria Bloguri se regaseste in Top 10 Categorii in Trafic.ro, ceea ce suna destul de promitator, nu?

Ce credeti ca a declansat aceasta crestere? Un numar de bloguri inscrise in ultima vreme? Intrarea in Trafic.ro a unor bloguri cu audienta mare? Orientarea publicului spre bloguri?

Etichete: ,

8 Comments:

Anonymous Anonim said...

He he, şi să nu uităm că sunt destul bloguri, inclusiv din alea mari, care nu sunt inscrise pe trafic.ro

11:01 p.m.  
Anonymous Anonim said...

in primul rind monotonia de programe proaste in cazul televiziunilor si posturilor de radio indeamna publicul spre resurse alternative de divertisment, fara a parasi domiciliul si mai ales biroul. presa nu prea mai citeste nimeni dintre posesorii de conexiuni internet, daca intr-adevar ii intereseaza ceva pot gasi pe blogurile preferate si eventual accesa pagina ziarului respectiv.
daca in umele firme se intrzice accesul la mess, nu se pot restrictiona accesul la bloguri.
blogurile au aceea trasatura virala pe care nu prea o regasesti in media traditionala.
si in ultimul rind, dar clar un aspect demn de luat in seama pentru piata romaneasca,
spre deosebire de presa traditionala, ai posibilitatea sa il injuri pe blogger, ceea ce la romani e un tools foarte placut. daca nu o poti face chiar pe blogul nesuferit, o poti face pe blogul inamic, forumuri sau blogul personal. si iata cum apare un nou blog...

11:34 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Cu siguranta indreptarea atentie spre online, spre bloguri e motivul. Sunt sigur ca nu avem de-a face cu o crestere sporadica ci cu unu care va genera un trend ascendent. Traficul blogurilor va creste si in viitor in Romania. De vazut e unde va ajunge, dar asta e deja o discutie prea complicata si cu multe necunoscute.

12:52 a.m.  
Blogger Unknown said...

Si eu sunt de acord cu Adi, va creste constant numarul de cititori. Motivele sunt la fel de variate, ca si cititorii. Primul lucru bun se va vedea cred in imbunatatirea calitatii blogurilor.

9:05 a.m.  
Blogger Someone said...

E de la Blog FM, de la Blog FM i se trage, Blog FM a crescut readership-ul pe bloguri :-)))))))

10:25 a.m.  
Anonymous Anonim said...

mult spam si liste de messenger bune pentru massuri, aia e :)

2:44 p.m.  
Anonymous Anonim said...

o fi si vina bloggerilor mai spammeri asa ;)
insa ideea de blog creste si devine tot mai cunoscuta in romania .. este si asta un motiv

6:20 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Hmm oare sa aiba legatura cu faptul ca majoritatea traficului e realizat de blogurile sportive iar in iunie a fost campionatul european ? ;)

6:38 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home