joi, iunie 19, 2008

Events: Masinile hibride - moda sau necesitate?

Am ajuns acasa in seara asta destul de obosit si cu putina energie cat sa povestesc cum a fost la intalnirea despre masinile hibride. Am vazut insa ca altii (Marius, Adrian si alt Marius) mi-au luat-o deja inainte si au oferit destul de multe amanunte. Gasiti aici si niste poze.

Ce s-a intamplat de fapt? In jur de 50 de bloggeri s-au intalnit vreme de mai bine de trei ore la Green Hours, unde au discutat despre masinile hibride, avand ca studiu de caz modelul Prius fabricat de Toyota. De altfel, intalnirea a fost sustinuta de Toyota Romania.

Cred ca a fost un eveniment bun si spun asta din prisma dezbaterii prelungite pe marginea subiectului. A fost cumva bun intr-un final si mix-ul de eco-friendly bloggers si cei foarte activi si cunoscuti. Cel mai important lucru atins in intalnire a fost acela ca toti participantii erau interesati de subiect, ceea ce a ridicat calitatea dezbaterii.

Mi-ar placea sa vad puse in practica si cateva idei auzite, studiul propus de Dragos Dehelean si petitia propusa de Dan Dumitrescu.

Ce mi-a placut mie cel mai mult din prezentarea lui Alex, brand manager-ul Prius, a fost slide-ul numit "Ghid de conducere ecologica", care a circulat si sub forma unui fluturas pe mesele de la Green Hours.

Ce urmeaza? O sesiune de drive-test cu Prius, inaugurata chiar in aceasta seara de Radu Ionescu, iar in septembrie vom mai avea o intalnire de eco-blogging si poate chiar mai mult decat atat.

Etichete: , ,

2 Comments:

Anonymous Anonim said...

Si cand te gandesti ca Justin Capra de zeci de ani tot optimizeaza prototipuri pana sa ajunga la 0.4l/100km... ( http://megalit.ro/libria/2008/05/25/justin-capra/ ) dar cine sa-l promoveze... abia Academia Romana l-a ales pt. un premiu recent...

Dar, daca stai sa te gandesti la incalzirea globala NASA are un alt punct de vedere, scrie clar http://megalit.ro/libria/2008/05/25/al-gore-in-vizita-pe-jupiter/

6:57 a.m.  
Blogger Alexander said...

Deocamdata sunt ls moda, o sa devina o necesitate, in acest moment conteaza cine detine cele mai mari rezerve de petrol si cum americanii au declarat ca au rezerve pentru urmatorii 30 de ani... nu cred ca isi fac probleme, pe de alta parte mai este si nivelul pretului, hibrid mai scump decat o masina normala

11:49 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home