marți, mai 20, 2008

Online: O imagine a comunitatii


La prima intalnire a Web-Club l-am rugat pe Vladimir Oane sa ne povesteasca despre intalnirea sa cu antreprenorii web 2.0 europeni. Mi s-a parut o experienta interesanta. Vladimir s-a conformat invitatiei si a pregatit prezentarea de mai sus.

Desi nu au multe cuvinte, slide-urile va ofera o imagine a ceea ce Vladimir a spus in fata a peste 60 de oameni din online.

Cei de la DailyBusiness au dedicat si astazi un articol mediului online, incercand sa ia un pic pulsul comunitatii. Pe de o parte autorul a dorit sa afle ce anima Internetul romanesc, pe de alta parte a incercat sa puncteze succesele web-ului local.

Sunt de acceasi parere cu Orlando care spune ca "in online-ul romanesc sunt orgolii foarte multe, care dauneaza imaginii si afacerilor". Am vazut asta dupa Internetics anul trecut si in cateva alte ocazii pe bloguri anul acesta.

Cred insa ca pe masura ce piata creste (ma refer la bugete aici), oamenii din online realizeaza ca Internetul nu mai e un wild wild west, ci un mediu cu norme de business serioase.

Etichete:

2 Comments:

Anonymous Anonim said...

Salut. Din blogroll in blogroll am ajuns si pe aici.

M-am uitat putin si mi-a sarit in ochi numele Oane Vladimir.

Daca e cumva un "baietel" pe la 25 de ani, originar din Rm. Valcea, inseamna ca am fost colegi de generala. :) N-am mai stat de vorba cu el... cred ca de 10 ani. Mi-ar face placere sa mai depanam "copilarii".
Daca ma poti ajuta sa iau legatura cu el, raman dator.

PS: Daca e doar o coincidenta stranie de nume, un clasic "my bad"...

3:05 p.m.  
Blogger Cristian said...

vladimiroane.com

3:31 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home