miercuri, martie 26, 2008

Auto: Ce masini conduc bloggerii

In urma cu ceva vreme, sa fie aproape un an, Bobby imi zicea ca vrea sa scrie un post despre masinile bloggerilor din Romania. Nu stiu daca l-a facut, dar nu prea credeam ca o sa-i iasa. Aveam un feeling ca lumea nu vrea sa "pozeze" langa masina personala.

Se pare ca m-am inselat. Si mi-a demonstrat-o Orlando intr-un foarte scurt post ce a generat un val de comentarii in care multi bloggeri si-au facut "declaratia de avere" auto, ba mai mult, au dat si cate un history, de la ce au plecat si la ce au ajuns.

Etichete:

5 Comments:

Anonymous Anonim said...

Intr-un fel mi se pare cam aiurea sa vii numa sa spui ce masina ai de-a dragul de a demonstra ceva, daca are un scop k de ce, dar doar sa afirmi ca nah, am BMW nush de care nimeni nu-i ca mine mi se pare cam sec...

1:44 p.m.  
Blogger Tom said...

mie in schimb imi pare rau ca marci ca audi, mercedes sau bmw sunt percepute ca masini de cocalari/manelisti/baieti cu ceafa groasa.

3:14 p.m.  
Blogger Unknown said...

@Tom: Sunt de acord, insa nu e lege, e o generalizare, poate nici atat.

Multi dntre cei care conduc astfel de masini fac insa parte din categoria mentionata, o clasa de interlopi in mare parte.

Putini dintre cei onesti isi permit sa detina un BMW, dar societatea in care traim percepe masina ca fiind o carte de vizita. Nimic imoral.

Insa, daca imi place si imi permit sa conduc o masina de productie germana, sunt nevoit sa-mi asum riscul de a fi perceput ca interlop.

Astfel de tipare exista si in alte tari, difera doar clasa sociala identificata cu marca unei anumite masini.

In Iordania, Amman, Mercedes e un brand preferat, in general, de medici. Nivelul de educatie si evolutie profesionala se reflecta, cinstit, in masina condusa.

Mici diferente de climat :)

7:01 p.m.  
Blogger Tom said...

exact, dar acum, la o analiza mai atenta cred ca imaginea de interlop nu se aplica celor care conduc sa zicem un a-klass sau b-klass :)

8:12 p.m.  
Anonymous Anonim said...

http://www.youtube.com/watch?v=40d4t3tO4-M

12:05 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home