luni, august 20, 2007

Personal: Caut ghid pentru LinkedIn

In ultima luna am trimis si primit mai multe invitatii de a ma "conecta" prin LinkedIn. Desi am un cont aici de multa vreme si am auzit numai vorbe bune despre acest serviciu (am fost uimit sa intalnesc multa lume cu greutate pe LinkedIn), m-am tinut cumva departe de el.

Acum insa imi place sa raspund la invitatii si sa trimit cunoscutilor. Trebuie insa sa incep sa il folosesc, de aceea intreb: Cum folositi LinkedIn?

Etichete:

5 Comments:

Blogger Marius Hanganu said...

Personal folosesc 2 lucruri în LinkedIn:
a) secţiunea de Answers, relativ nouă , care poate fi însă destul de dumb
b) să "stay in touch" cu cunoştinţe. Relativ des (1-2 ori pe lună) descopăr prin reţeaua mea nişte foşti colegi/amici cu care nu am mai vorbit de mult

4:00 p.m.  
Anonymous Anonim said...

de ce te-ai tinut departe de el?

4:36 p.m.  
Blogger Cristian said...

eram intr-o perioada in care ma tineam departe de tot ce era social (instant messaging, facebook etc.) ... :-)

4:54 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Mie imi place LinkedIn ca pot sa tin legatura mai bine cu unii colegi. Cred ca e util atata timp cat actualizezi profilul atat tu cat si cei din retea. Mi se pare super interesant posibilitatea de a face conexiuni cu persoane noi, dar aste depinde de cat de mult timp "investesti" tu in crearea unui profil cat mai complex si extinderea retelei de contacte. Chiar am auzit pe cineva care a incheiat un contract de colaborare in urma unei legaturi initiate pe LinkedIn...

11:10 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Exista companii de recrutare care folosesc LinkedIn pentru headhunting. Toate cunostintele pe care le am, folosesc LinkedIn pentru recrutare/colaborari.

10:08 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home