luni, iunie 25, 2007

Online: Cateva lansari de vara

Imi fac "datoria" si trec in catastif alte noi lansari de data recenta:
  • Site-ul revistei Go4It! a fost relansat astazi de MPI. Site-ul merge dincolo de conceptul "static" al revistei, avand cateva instrumente utile celor care vor sa isi achizitioneze electronice.
  • Din Republica Moldova a ajuns la mine blogo-site-ul Opinii.md, ce merge pe o idee pe care vroiam sa o implementez la un moment dat pe blog: schimbul de opinii pe un subiect anume si/ sau gasirea unor raspunsuri pentru diferite probleme/ intrebari.
  • O stire mai veche spune ca New Media Agency a lansat recent PeTocuri.ro, un site ce se alatura unui grup puternic de proiecte online dedicate femeilor. Layout-ul pare destul de indraznet daca il comparam cu mai simplele Ele.ro si Eva.ro, ceea ce poate fi un avantaj, cel putin pentru femeile care se tin bine pe tocuri... online.
  • Site-ul Good or Bad are de astazi o versiune internationala, practic te lasa sa vorbesti de bine sau de rau despre 11 tari. Poate ar fi interesant sa ofere utilizatorilor si posibilitatea de a adauga o tara la alegere, pentru a deschide un nou capitol.

Etichete:

1 Comments:

Blogger Dumitru Brînzan said...

Vă mulţumesc pentru comentariu :)

10:46 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home