miercuri, mai 23, 2007

Online: Lansari pe fast forward

Scurt, ca abia respir zilele astea:

* Business TV s-a lansat ca un blog cu inregistrari video in care apar mici sau mari manageri. O sa vedeti multe fete cunoscute acolo, asa cum nu le vedeti in insemnarile de pe bloguri. Interesanta abordarea (video) blogging-ului adoptata de un program MBA.

* Bilologie e un site IBM ce isi propune sa ne simplifice viata la birou. Nu am intrat prea adanc in el, dar merita studiat, mai ales ca am dat dupa cateva click-uri peste un joc online (!?!), care m-a intrigat putin. IBM joaca jocuri online?

PROMO: IDEA FORUM | EVENIMENTUL NOILOR IDEI IN MARKETING
BLOG: ELENA PATRATEANU - CE-AR FI DACA...

Etichete:

3 Comments:

Blogger Cristofor Iosub said...

IBM joaca jocuri online? Ai dreptate, IBM joaca mai rar jocuri online - si exact asta e toata ideea. Pentru ca intrebarea interesanta pentru noi, la care jocul duce (si pe care vrem sa si-o adreseze publicul tinta) este "IBM este un furnizor pentru small & medium business?" Si speram sa inteleaga ca raspunsul este "da".

12:22 p.m.  
Anonymous Anonim said...

De fapt bilologia nu prea se ocupa de simplificare - asta e treaba programului IBM pe care il promovam. Bilologia este stiinta bilei, cea pe care trebuie sa o inveti atunci cand "nu ai incarcare" la birou. Si iti complica viata, sau mai bine spus te ajuta sa ti-o complici singur :)

5:11 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Foarte faina ideea cu Blog TV. Ma anunt si eu ca jucator pe piata asta din toamna. Proiectul se numeste www.webchannel.ro , e putin mai stufos si in mare vizeaza abordarea de interviuri business din piata. In rest , toata sustinerea si aprecierea. Succes.

5:56 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home