sâmbătă, octombrie 14, 2006

Personal: Ceva, ceva tot o iesi!

Am facut zilele acestea cel mai important pas din cariera mea de pana acum. Am hotarat sa pornesc pe cont propriu. Las in urma mea 8 ani de jurnalism (la care as mai putea adauga 1-2), dintre care 7 ani petrecuti in acelasi loc.

Plec pe cont propriu de la bine, de pe o pozitie buna si dintr-o companie in care am invatat (aproape) tot ceea ce stiu astazi. Nu cred ca as fi putut gasi o alta companie care sa ma sustina in (aproape) toate initiativele mele. Mai mult, voi avea mereu un loc rezervat aici. Si poate - cine stie?! - vom colabora pe diverse proiecte.

De ce plec?

Pentru ca acum e momentul. Acum mi-a venit timpul sa imi incerc fortele si vreau sa imi demonstrez (da, in primul rand mie) ca pot fi la fel de bun pe cat cred ca sunt la "adapostul" unui job sigur.

Nu am intentionat sa fac acest anunt pe blog, nici sa trimit un e-mail colegilor, prietenilor si colaboratorilor sau un press release. M-am razgandit si am hotarat "sa dau ceva oficial" pentru a nu lasa zvonurile sa circule aiurea.

Am primit in ultimele zile cateva e-mailuri si telefoane de la persoane cu care nu mai vorbisem de 2-3 ani si care vroiau sa stie pe ce drumuri voi merge de acum inainte si daca vom putea colabora.

E un inceput bun, as putea spune!

13 Comments:

Anonymous Anonim said...

Ideea este buna si probabil tu stii cel mai bine de ce o faci.
Oricum sunt convins ca vei face aceeasi treaba buna(poate chiar mai buna) si pe cont propriu.

12:32 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Multa bafta in continuare...

5:01 p.m.  
Anonymous Anonim said...

welcome to the club. :D

6:48 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Succes in continuare si... suntem cu ochii pe tine :)

8:26 p.m.  
Anonymous Anonim said...

bafta!

9:08 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Multa bafta... si distractie placuta! :)

11:03 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Ultima problema era cu blogger toolbar, care avea ceva overlap. Acum ca l-ai scos, totul arata ok. Actually, nu ok ci great :-)

9:41 a.m.  
Anonymous Anonim said...

whoops! tocmai am realizat ca am comentat la alt post... ma refeream,evident, la modul cum apare pagina in IE6

9:44 a.m.  
Anonymous Anonim said...

multa bafta :)

11:50 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Senzatia pe care o ai cand esti pe proprile picioare si mai si reusesti nu poate fi descrisa in cuvinte.....te admir ca ai facut acest pas si nu te-ai complacut in "comodul" pe care ti-l oferea job-ul tau.....sunt sigur ca o sa ai succes si-ti tin si pumnii in sensul asta....oricum libertatea ramane lucrul cel mai de pret, chiar si atunci cand este vorba de cariera....

7:02 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Succes!

10:22 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Stii ce?!
Iti tin pumnii strinsi rau.
Nu pentru ca s-ar putea sa-ti fie mai rau, e imposibila varianta. Ci pentru ca in ecuatia aia, a libertatii totale, mi-e ca felul tau - uneori pasional si bataios - s-ar putea plictisi.
Bafta multa!

10:44 a.m.  
Blogger MonkeyToys said...

Si eu ma gandesc la acelasi pas si de aceea iti urez succes. Poate ne vom sprijini in proiecte... E o mana intinsa. Good luck!

6:30 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home