vineri, iunie 23, 2006

Misc: Ce am mai primit pe mail

Poziţie oficială Eveline Fabritius, Managing Partner la Splendid Media Interactive şi Head Manager la Magnetique Marketing cu privire la plecarea din funcţia de director al NetBrige a domnului Orlando Nicoară

“Plecarea domnului Orlando Nicoară, din funcţia de director al NetBrige demonstrează încă o dată faptul că segmentul publicităţii on-line din România devine unul deosebit de interactiv, dobândind tot mai multă amploare în ultima perioadă.
În ceea ce priveşte însă, venirea domnului Orlando Nicoară la Splendid Media Interactiv, vă pot spune că agenţia îşi va păstra structura actuală de acţionariat şi nu intenţionează demararea unor negocieri cu acesta, în acest sens.

Splendid Media şi Magnetique Marketing au încheiat, la jumătatea lui mai, un parteneriat al cărui rezultat poartă numele Splendid Media Interactive – companie dedicată administrării spaţiilor de media interactive şi neconvenţionale. Structura nou înfiinţată îşi propune să aducă o schimbare importantă pe piaţa de media on-line, abordând în plus, faţă de publicitatea pe internet şi alte tipuri de media neconvenţională: teletext sau publicitatea direct pe telefonul mobil.

Magnetique Marketing este unul dintre cele mai active trusturi media online care are ca principal obiect de activitate dezvoltarea de comunităţii online de nişă, a căror interactivitate permanentă şi fidelitate asigură cea mai bună expunere, pentru realizarea obiectivelor campaniilor de marketing interactiv.”

5 Comments:

Anonymous Anonim said...

Sunt owneru retelei in plina ascensiune Galaktique, companie ce a lansat cu succes siturile Poponetz.ro si Gogoneatza.com.ro

Referitor la plecarea domnului Orlando Nicoara de la firma NeBrige, pot spune ca aceasta arata ca publicitatea online se desfasoara pe Internet si ca numarul de calculatoare din tara e in continua crestere.

In ceea ce priveste, venirea domnului Nicuara in top managementul holdingului nostru, va pot spune ca structura bord-ului de conducere ramane neschimbata.

5:38 p.m.  
Anonymous Anonim said...

:))))))

5:45 p.m.  
Anonymous Anonim said...

MULT prea tare .. Cat de prost inspirat poti sa fii ca sa incerci sa atragi atentie in halul asta.

Doamne ...

10:20 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Si eu am primit acelasi lucru pe email.

Si m-am gandit la parerile celor ce vor citi stirea. Asa ca le-am oferit si un loc sa o exprime:

http://www.prwave.ro/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=86&func=view&id=226&catid=7

Cu siguranta insa multi au intrat intr-o stare de asteptare.

Cum obisnuiam sa spun insa mai demult:

Nici o grija. Viitorul vine.

7:34 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Uuups: linkul nu a iesit asa cum trebuia:

asa ca:

www.prwave.ro - sectiunea Forum - Imagine - Orlando Nicoara a plecat de la NetBrige

7:36 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home