marți, iunie 23, 2009

Life: Am fost la rugby

Eram la Paris acum doi ani, in ziua in care incepea Cupa Mondiala la Rugby. Seara, in camera de hotel, am vazut aproape tot meciul de deschidere. Cred ca era Franta vs Argentina. Mi-a placut. Si mi-ar fi placut sa fiu pe stadion, dar m-am linistit a doua zi cand am vazut anunturi pe diversi stalpi cu niste preturi astronomice pentru bilete la negru, fireste.

Duminica, am ajuns si eu la finalul competitiei IRB Nations Cup de la Bucuresti. Am prins finalul meciului Romania - Italia si am stat pana la jumatatea celui dintre Scotia si Franta. S-a vazut clar diferenta intre doua meciuri. Eu apreciez partidele de rugby dupa viteza.

Mi-am dat seama ca imi place mai mult atmosfera de stadion decat meciul in sine. Iar pe micutul nostru stadion, in zona in care eram eu (foarte buna, de altfel) era destula animatie, sustinuta mai mult de un grup mic de scotieni.

Multumiri celor de la Millennium si Stejar pentru invitatii. Mai vin, ca-s buni si micii de la stadion!

Etichete:

2 Comments:

Blogger andrei said...

si eu am fost la meci si exact ca tine am stat pana la jumatatea finalei :) Mai jos sunt doua cadre, in weekend sper sa revin cu un link catre materialele rezultate in urma meciului (am filmat cu o camera HD)

http://bighugelabs.com/onblack.php?id=3655885633&size=large
http://bighugelabs.com/onblack.php?id=3652908445&size=large

12:30 p.m.  
Blogger andrei said...

am uloadat albumul pe flickr, mai multe poze aici http://www.flickr.com/photos/amermofo/sets/72157620298627395/

12:01 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home